Aerosleep Matras Inclusief Topper Evolution Pack 70 x 140 cm AeroSleep

Aerosleep Matras Inclusief Topper Evolution Pack 70 x 140 cm

Het Sleep Safe Evolution Pack van Aerosleep bestaat uit een matras met een losse matrastopper. Het matras is een koudschuim gevuld matras. Koudschuim is een stevig, duurzaam materiaal wat lang meegaat. Koudschuim zorgt voor voldoende ondersteuning voor de baby maar voelt daarnaast wel heerlijk zacht aan. Het matras is afgewerkt met een hoes die er gemakkelijk afgeritst kan worden en kan worden gewassen.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
€ 199,99
 
naar boven Productinformatie

Het Sleep Safe Evolution Pack van Aerosleep bestaat uit een matras met een losse matrastopper. Het matras is een koudschuim gevuld matras. Koudschuim is een stevig, duurzaam materiaal wat lang meegaat. Koudschuim zorgt voor voldoende ondersteuning voor de baby maar voelt daarnaast wel heerlijk zacht aan. Het matras is afgewerkt met een hoes die er gemakkelijk afgeritst kan worden en kan worden uitgewassen. De matrastopper is de bekende Aerosleep topper welke een polyester onderlaag heeft met een 3D honingraadstructuur aan de bovenkant. Deze honingraadstructuur zorgt ervoor dat uw baby volledig door dit matras kan ademen, zelfs als het op het buikje ligt. Daarnaast kan eventueel vocht niet doordringen in het matras door de polyester onderlaag maar vond dit opgevangen in de absorptielaag. Door de elastieken banden kan de matrastopper aan het matras worden gemaakt.

Eigenschappen:

  • Matraskern: Koudschuim met een soortelijk gewicht van 35kg/m³
  • Matrashoes: 100% polyester
  • Matrastopper: polyester met 3D honingraad bovenlaag
  • Dikte matras: 11cm
  • Matrastopper en matrashoes wasbaar op 60°C
  • Geschikt voor een ledikant of juniorbed van 70x140 cm
naar boven Productattributen

General

Merk AeroSleep
Naam Aerosleep Matras Inclusief Topper Evolution Pack 70 x 140 cm

Specificaties

Maat 70 x 140 cm
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Wit
Model Sleep Safe Pack Evolution
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Aerosleep Matras Inclusief Topper Evolution Pack 70 x 140 cm

Hoe waardeert u dit product? *

Gebruik
Algemeen
Prijs
Kwaliteit
naar boven Product video
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.