Alecto Babyfoon DBX-92 Alecto -24%

Alecto Babyfoon DBX-92

Ligt je baby net lekker veilig in zijn bedje te slapen en dan is het alweer tijd om je andere kind(eren) van school te halen. Wat doe je dan, laat je je kindje liggen of haal je het toch maar weer uit bed? Of je hebt net afgesproken met vrienden of buren en de oppas zegt last-minute af. Ga je dan wel of zeg je de afspraak toch maar af?

Met de Alecto DBX-92 babyfoon sta je niet meer voor deze dilemma's, je neemt de babyfoon gewoon mee en kan gaan en staan waar je maar wilt.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
 
naar boven Productinformatie

Ligt je baby net lekker veilig in zijn bedje te slapen en dan is het alweer tijd om je andere kind(eren) van school te halen. Wat doe je dan, laat je je kindje liggen of haal je het toch maar weer uit bed? Of je hebt net afgesproken met vrienden of buren en de oppas zegt last-minute af. Ga je dan wel of zeg je de afspraak toch maar af?

Met de Alecto DBX-92 babyfoon sta je niet meer voor deze dilemma's, je neemt de babyfoon gewoon mee en kan gaan en staan waar je maar wilt. Met zijn berik van maar liefst 3 kilometer kun jij je in een ruime straal rondom je woning begeven, terwijl je toch constant contact hebt met je kindje. Dit is niet alleen een fijne en veilige gedachte, het is ook nog eens een praktische oplossing voor veel dagelijkse uitdagingen.

Het grote bereik is dan ook mogelijk dankzij de nieuwste technieken, welke in deze babyfoon wordt gebruikt; de PMR techniek, waar ook portofoons op werken. Een stabiele technologie waar je je volledig op kunt vertrouwen.

En natuurlijk dient een babyfoon met zo'n groot bereik ook aan strengere eisen voldoen, dan een gewone babyfoon. Je hoeft je namelijk niet blind te staren of de verbinding wel stabiel is en blijft. De verbinding wordt voortduren gecheckt en weergegeven op de ouderunit. Met de 304 automatisch instellende kanalen is er altijd wel een storingsvrije verbiding in jouw woning.

Daarnaast is de Alecto DBX-92 babyfoon is ook uit te breiden met meerdere babyunits. Ideaal wanneer je gezinsuitbreiding verwacht of meer kinderen hebt en ze allemaal in de gaten wilt houden. Ook is de babyfoon compact en handzaam en is deze dus gemakkelijk even mee te nemen wanneer je dat loopje naar school hebt of even voor een kleine boodschap de deur uit moet. Ook het menu is vrij eenvoudig en daardoor is de babyfoon gebruiksvriendelijk.

Alecto kent als marktleider op het gebied van babyfoons in de Benelux beschikbare assortiment als geen ander. Veel babyfoons hebben buiten een bereik tot ongeveer 300 meter. Ruim voldoende voor een zomeravond in de tuin, maar ga je verderop in de straat op de koffie dan kan je babyfoon het al moeilijk krijgen met de verbinding. Met deze babyfoon met groot bereik – tot wel drie kilometer – kun je gerust een paar straten verderop barbecueën terwijl je kleintje heerlijk ligt te slapen.

Kortom, met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.


naar boven Productattributen

General

Merk Alecto
Naam Alecto Babyfoon DBX-92

Specificaties

Garantie Standaard fabrieksgarantie
Temperatuur indicator
Slaapmelodieën
Camera observatie
Oplaadbare ouderunit Ja
Terugspreek functie Ja
Nachtverlichting
Geluidsindicator
Volume regelbaar Ja
Gebruiksduur opgeladen tot 20 uur
Frequenties Niet bekend
Maximaal bereik 3 kilometer
Kleur Wit
Model Babyfoon
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Alecto Babyfoon DBX-92

Hoe waardeert u dit product? *

Gebruik
Algemeen
Prijs
Kwaliteit
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.