Assistent Store Manager Capelle aan den IJssel (m/v)

Heb jij een passie voor het verkoop vak en droom jij van een baan als leidinggevende in de retail? Behoort motiveren en inspireren tot jouw tweede natuur en geeft het jou een heerlijk gevoel wanneer jij klanten succesvol kan begeleiden bij het vervullen van hun wensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer direct met jouw CV en motivatiebrief en kom ons team in Capelle a/d IJssel versterken!

 

Functieomschrijving:

Als assistent store manager ben jij samen met de store manager verantwoordelijk voor het succes van jullie winkel. Samen zorgen jullie voor een gemotiveerd en gedreven team en voor een stralende winkel met als doel de ultieme shopping experience bieden aan onze klanten.

Je ondersteunt de store manager bij het coördineren van alle werkzaamheden. Je bent de assistent coach van je collega’s en zorgt ervoor dat onze klanten altijd het beste advies en service krijgen. Je creëert een fijne sfeer in de winkel en vindt het leuk jouw team te motiveren. Jij bent een goede verkoper en benadert onze klanten actief, je vindt het een uitdaging de verwachtingen van onze klant te overtreffen.

Functie eisen:

  • Je hebt een passie voor het verkoopvak en je hebt minimaal 2 ervaring leidinggevende ervaring in een servicegerichte omgeving zoals de retail-, horeca-, hospitality- of evenementenbranche
  • Je biedt onze klanten de beste service en adviseert hen tijdens het aankoopproces. Je weet de wensen van de klant op de juiste manier te vertalen naar de baby uitzet van hun dromen
  • Motiveren en inspireren zit in je bloed
  • Je denkt altijd een stap verder, en werkt je slimme ideeën uit naar concrete plannen voor de toekomst
  • Je hebt een energieke instelling en sterke communicatieve, overtuigende vaardigheden
  • Je bent bereid om in de weekenden, feestdagen en koopavonden te werken
  • Bij afwezigheid vervang jij de store manager

 Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan snel een mailtje naar puck@babyentiener.nl met jouw motivatiebrief en CV!