6 Artikel(en)

6 Artikel(en)

Maxi-Cosi CabrioFix

De veiligheid van uw kind gaat boven alles. Dat geldt niet alleen in huis, maar natuurlijk ook onderweg. Het is belangrijk dat kinderen vastgezet kunnen worden in een autostoeltje. Dat voorkomt dat ze bij een botsing uit het stoeltje vallen en gewond raken. Een veilige keuze is de Maxi-Cosi Cabriofix. Dit autostoeltje is speciaal bedoeld voor baby's en kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot ongeveer 12 maanden.

De Maxi-Cosi Cabriofix is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Denk bijvoorbeeld aan zwart, blauw, rood of roze. Het gemak van dit autostoeltje begint al bij het vastzetten; in combinatie met het 2wayFix of FamilyFix-systeem kan het stoeltje zo vastgezet en losgekoppeld worden. Dit systeem kan niet alleen voor de babystoeltjes gebruikt worden, maar ook voor peuterautostoeltjes. Zo heeft u er jarenlang plezier van. De Maxi-Cosi Cabriofix kan uiteraard ook worden bevestigd met de autogordel.

Optimale veiligheid Maxi-Cosi Cabriofix autostoel

Een ander belangrijk kenmerk van de Maxi-Cosi Cabriofix autostoel is de veiligheid. Dit stoeltje is beloond met maar liefst vijf sterren; dat is de beste veiligheidsbeoordeling die er is. Een opvallend kenmerk is de zijdelingse hoofdbescherming, ook wel SPS genoemd. Deze zijbescherming biedt optimale bescherming bij aanrijdingen vanaf de zijkant.

De Maxi-Cosi Cabriofix is ook uitgerust met praktische gordelhaken, die de gordels opzij houden, zodat u het kindje gemakkelijk in het stoeltje kunt zetten. Het stoeltje is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen ECER44/04.

Belangrijke kenmerken

De Maxi-Cosi Cabriofix is voorzien van een uitneembare zitverkleiner, gordelbeschermers en een geïntegreerde zonnekap. De bekleding is helemaal uitwasbaar. Eventuele ongelukjes laten op die manier geen blijvende indruk achter en het stoeltje blijft altijd helemaal fris.

Natuurlijk kan dit autostoeltje nog voorzien worden van allerlei bijpassende accessoires, die ook verkrijgbaar zijn via Baby & Tiener. Denk bijvoorbeeld aan een regenhoes, een muggennet of een zomerhoes.   

Maxi-Cosi Cabriofix bestellen

Meer weten of direct bestellen? Bekijk ons aanbod in de webshop of neem voor eventuele vragen contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Bekijk ook de andere Maxi-Cosi accessoires in onze webshop, zodat u in één keer volledig voorzien bent van alles wat u nodig hebt om uw kindje helemaal veilig te vervoeren.