Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Maxi-Cosi Priori

Als er één ding belangrijk is als het gaat om een autostoeltje, dan is het wel de veiligheid van uw kind. En in een ideale situatie wordt die veiligheid niet alleen gecombineerd met comfort, maar ook met een aantrekkelijke prijs. Als dat ook voor u geldt, dan zit u met de Maxi-Cosi Priori goed. De Maxi-Cosi Priori is, net als elk ander Maxi-Cosi autostoeltje, voorzien van het speciale Side Protection System. Dit systeem is ontworpen om kinderen te beschermen bij botsingen vanaf de zijkant.

De hoofdsteun en zijkanten zijn schokabsorberend en vangen de grootste klap op. Ook voorkomen ze dat uw kindje heen en weer geslingerd wordt. Dankzij dit systeem voldoet de stoel aan de ECER44-04 veiligheidseisen en krijgt de Maxi-Cosi Priori drie sterren op het gebied van veiligheid.

Maxi-Cosi Priori autostoel: ook comfortabel

Niet alleen aan veiligheid is gedacht; ook comfort is belangrijk. Daarom heeft de Maxi-Cosi Priori autostoel vier standen, van zitten tot slapen. Zo lukt het altijd om een comfortabele houding te vinden. Ook de hoge zitpositie in de auto is heel erg prettig. Het stoeltje is hierdoor goed te verstellen en gemakkelijk te installeren. Dat laatste gaat met een handige 3-punts autogordel.

Het stoeltje is voorwaarts gericht en speciaal gemaakt voor peuters van ongeveer 9 maanden tot 4 jaar oud, met een gewicht van 9 tot 18 kilo. De Maxi-Cosi Priori is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. Denk bijvoorbeeld aan rood, bruin en blauw. Er is altijd wel een stoeltje dat precies aansluit bij uw wensen en smaak.

Ook de prijs is goed

Waar de Maxi-Cosi Priori in uitblinkt, is de prijs. Het is een échte Maxi-Cosi, maar wél voor een budgetprijs. Tenminste, als u de Maxi-Cosi Priori autostoel bij Baby & Tiener koopt. Daar kunt u namelijk niet alleen rekenen op een scherpe prijs, maar ook op veel andere voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u alle producten 14 dagen op zicht mag hebben? En dat het verzenden al bij bestellingen vanaf €34,99 helemaal gratis is?

Baby & Tiener helpt u graag met het kiezen van het juiste autostoeltje en biedt u daarom voldoende keuze in soorten, maar ook in prijsklassen.