9 Artikel(en)

9 Artikel(en)

Maxi-Cosi Tobi

Peuters zijn nieuwsgierig en willen graag veel van de wereld zien. Dat geldt natuurlijk helemaal onderweg, als er zoveel nieuwe dingen voorbij schieten. Met de Maxi-Cosi Tobi geeft u uw peuter alle mogelijkheden om nieuwe indrukken op te doen, zonder in te leveren op comfort en veiligheid. De Maxi-Cosi Tobi is een autostoeltje met een wat hogere zit, waardoor uw kind beter naar buiten kan kijken.

Is het na al die indrukken wel tijd om even tot rust te komen, dan kan gebruik gemaakt worden van één van de vijf standen die op de stoel te vinden is. Ook voor ouders is de Maxi-Cosi Tobi erg handig; de autostoel is voorzien van een kleurenindicator. Daarmee kunt u precies zien of uw peuter helemaal veilig in de stoel zit. Het vastzetten van het stoeltje gaat met behulp van een gordelspansysteem en de autogordel.

Maxi-Cosi Tobi autostoel: kenmerken

Een van de belangrijkste kenmerken van de Maxi-Cosi Tobi autostoel is dat het een voorwaarts gericht autostoeltje is. De stoel is geschikt voor peuters van tussen de 9 en 18 kilo, wat ongeveer overeenkomt met een leeftijd tussen de 9 maanden en 4 jaar. Het stoeltje heeft maar liefst vier sterren voor veiligheid. Die sterren dankt het onder meer aan het Side Protection System, een speciaal systeem dat zorgt voor optimale bescherming van het hoofd tijdens aanrijdingen.

Het handige gordelsysteem is met één hand te verstellen en vanaf de voorkant is het mogelijk om de hoofdsteun en de gordel tegelijkertijd te verstellen. Het maakt hiervoor niet uit of uw kind in het stoeltje zit of niet. De Maxi-Cosi Tobi autostoel is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en kan worden uitgebreid met accessoires als een zomerhoes of een bekerhouder.

Koop uw Maxi-Cosi voordelig online

Lijkt de Maxi-Cosi Tobi u ook wel iets voor uw peuter? Dan schaft u deze eenvoudig en veilig aan via Baby & Tiener. Bij ons worden alle bestellingen vanaf €34,99 gratis verzonden en mag u de producten 14 dagen op zicht houden. Zo kunt u zonder problemen kijken of het helemaal aan uw wensen voldoet. Als dat niet zo is, dan stuurt u het gewoon weer terug.