AVENT 4-in-1 elektrische stoomsterilisator

Waardering:
0% of 100

De makkelijkste manier om te reinigen en steriliseren
Ruimtebesparend door instelbare grootte

- 4-in-1 sterilisator
- Geavanceerd display
- Geschikt voor alle flestypen

 

  • Laagste prijs garantie
  • Megastore Capelle a/d IJssel elke zondag geopend
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
€ 109,99
Bestelbaar
met levertijd

Productbeschrijving

De nieuwe elektrische stoomsterilisator SCF286/02 van AVENT is ontworpen om het steriliseren zo eenvoudig mogelijk te maken. Deze 4-in-1 sterilisator is voorzien van een geïntegreerd vaatwasmachinemandje voor probleemloos voorspoelen en een geavanceerde display met alle informatie die je nodig hebt.

De grootte van de 4-in-1 Philips AVENT-sterilisator kan worden aangepast aan de te steriliseren artikelen. Hij neemt dus nooit te veel ruimte in beslag. De 4 instellingen zijn: 1) Klein formaat voor sterilisatie van spenen 2) Middelgroot formaat voor sterilisatie van verschillende flessen, peuterborden en bestek 3) Groot formaat voor sterilisatie van tot wel 6 flessen 4) Geïntegreerd vaatwasmachinemandje voor probleemloos voorspoelen van babyflessen en accessoires.

De sterilisator is ontwikkeld voor flessen met brede en smalle hals en voor de verschillende typen kolven en accessoires. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde maat flessen en accessoires. Volledig gevuld kan de sterilisator zes Philips AVENT-flessen van 330 ml tegelijk steriliseren.

Steriliseert in slechts 6 minuten al je flessen en accessoires. Extra veilig en energiezuinig door automatische uitschakeling na sterilisatie.

Deze sterilisator is gemaakt van BPA-vrij materiaal.

Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:AVENT 4-in-1 elektrische stoomsterilisator
Uw waardering
Productspecificaties
SKU1300068
MerkAVENT
KleurWit