Avent 4-in-1 elektrische stoomsterilisator AVENT

AVENT 4-in-1 elektrische stoomsterilisator

De makkelijkste manier om te reinigen en steriliseren
Ruimtebesparend door instelbare grootte

- 4-in-1 sterilisator
- Geavanceerd display
- Geschikt voor alle flestypen

 

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Leverbaar met levertijd ?
€ 109,99
 
naar boven Productinformatie

De nieuwe elektrische stoomsterilisator SCF286/02 van AVENT is ontworpen om het steriliseren zo eenvoudig mogelijk te maken. Deze 4-in-1 sterilisator is voorzien van een geïntegreerd vaatwasmachinemandje voor probleemloos voorspoelen en een geavanceerde display met alle informatie die je nodig hebt.

De grootte van de 4-in-1 Philips AVENT-sterilisator kan worden aangepast aan de te steriliseren artikelen. Hij neemt dus nooit te veel ruimte in beslag. De 4 instellingen zijn: 1) Klein formaat voor sterilisatie van spenen 2) Middelgroot formaat voor sterilisatie van verschillende flessen, peuterborden en bestek 3) Groot formaat voor sterilisatie van tot wel 6 flessen 4) Geïntegreerd vaatwasmachinemandje voor probleemloos voorspoelen van babyflessen en accessoires.

De sterilisator is ontwikkeld voor flessen met brede en smalle hals en voor de verschillende typen kolven en accessoires. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde maat flessen en accessoires. Volledig gevuld kan de sterilisator zes Philips AVENT-flessen van 330 ml tegelijk steriliseren.

Steriliseert in slechts 6 minuten al je flessen en accessoires. Extra veilig en energiezuinig door automatische uitschakeling na sterilisatie.

Deze sterilisator is gemaakt van BPA-vrij materiaal.

naar boven Productattributen

General

Merk AVENT
Naam AVENT 4-in-1 elektrische stoomsterilisator

Specificaties

Maat
Kleur Wit
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: AVENT 4-in-1 elektrische stoomsterilisator

Hoe waardeert u dit product? *

Kwaliteit
Gebruik
Algemeen
Prijs
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.