Avent speen sleufke 3-standen AVENT

AVENT Flesspeen Variabele Speen 3-Standen 3m+ 2-Pak

Met de Philips AVENT Classic+-speen regelt je baby de melktoevoer, waardoor hij minder snel te veel drinkt en minder hoeft te spugen.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
€ 5,99
 
naar boven Productinformatie

Met de Philips AVENT Classic+-speen regelt je baby de melktoevoer, waardoor hij minder snel te veel drinkt en minder hoeft te spugen. Het unieke ventiel laat lucht toe in de fles en stimuleert zo een gezonde en actieve voeding terwijl darmkrampjes en huilerig gedrag worden verminderd.Het unieke ventiel van de speen voegt zich naar het voedingsritme van je baby. De melktoevoer past zich altijd aan het drinktempo van je baby aan waardoor hij of zij minder snel te veel drinkt en minder hoeft te spugen, boeren en windjes laten

naar boven Productattributen

General

Merk AVENT
Naam AVENT Flesspeen Variabele Speen 3-Standen 3m+ 2-Pak

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Transparant
Model Flesspeen Variabele
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: AVENT Flesspeen Variabele Speen 3-Standen 3m+ 2-Pak

Hoe waardeert u dit product? *

Kwaliteit
Gebruik
Algemeen
Prijs
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.