Jollein Velvet

8 Artikel(en)

 • Jollein Rammelaar Elephant Mustard Jollein

  De Jollein Rammelaar Elephant Mustard is naast een leuk speeltje ook een zacht velvet knuffeltje. Dit leuke speeltje heeft in het hoofdje een belletje dat rinkelt wanneer ermee wordt gespeeld. De Jollein Rammelaar is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van 75% velvet en 25% katoen.

  meer informatie
  € 7,95
 • Jollein Rammelaar Elephant Storm Grey Jollein

  De Jollein Rammelaar Elephant Storm Grey is naast een leuk speeltje ook een zacht velvet knuffeltje. Dit leuke speeltje heeft in het hoofdje een belletje dat rinkelt wanneer ermee wordt gespeeld. De Jollein Rammelaar is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van 75% velvet en 25% katoen.

  meer informatie
  € 7,95
 • Jollein Rammelaar Elephant Rust Jollein

  De Jollein Rammelaar Elephant Rust is naast een leuk speeltje ook een zacht velvet knuffeltje. Dit leuke speeltje heeft in het hoofdje een belletje dat rinkelt wanneer ermee wordt gespeeld. De Jollein Rammelaar is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van 75% velvet en 25% katoen.

  meer informatie
  € 7,95
 • Jollein Knuffeldoekje Elephant Mustard Jollein

  Met de Jollein Knuffeldoekje Elephant Mustard kan jouw kleintje heerlijk knuffelen. Het schattige Jollein knuffeldoekje heeft een zachte olifant hoofdje. Je kan het knuffeldoekje om het lusje doen zodat je deze ook aan de speen kan bevestigen.

  meer informatie
  € 7,95
 • Jollein Knuffeldoekje Elephant Storm Grey Jollein

  Met de Jollein Knuffeldoekje Elephant Storm Grey kan jouw kleintje heerlijk knuffelen. Het schattige Jollein knuffeldoekje heeft een zachte olifant hoofdje. Je kan het knuffeldoekje om het lusje doen zodat je deze ook aan de speen kan bevestigen.

  meer informatie
  € 7,95
 • Jollein Laken Velvet Mustard 120 x 150 cm Jollein

  Met de Jollein Laken Velvet Mustard 120 x 150 cm maak je de kamer helemaal af! De Jollein laken is gemaakt van 100% katoen en heeft een velvet bies. Het lakentje is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  meer informatie
  € 14,95
 • Jollein Laken Velvet Rust 120 x 150 cm Jollein

  Met de Jollein Laken Velvet Rust 120 x 150 cm maak je de kamer helemaal af! De Jollein laken is gemaakt van 100% katoen en heeft een velvet bies. Het lakentje is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  meer informatie
  € 14,95
 • Jollein Laken Velvet Storm Grey 120 x 150 cm Jollein

  Met de Jollein Laken Velvet Storm Grey 120 x 150 cm maak je de kamer helemaal af! De Jollein laken is gemaakt van 100% katoen en heeft een velvet bies. Het lakentje is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  meer informatie
  € 14,95

8 Artikel(en)