Babymoov Babycamera 0% Straling -10%

Babymoov Babycamera 0% Straling

Wanneer je je kindje niet teveel aan radiogolven wilt blootstellen, heeft Babymoov de allereerste camera zonder uitzending van golven ontwikkeld. Een prachtige innovatie op wereldniveau! Kijk snel verder om de vele voordelen en mogelijkheden te ontdekken!

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Leverbaar met levertijd ?
 
naar boven Productinformatie

Wanneer je je kindje niet teveel aan radiogolven wilt blootstellen, heeft Babymoov de allereerste camera zonder uitzending van golven ontwikkeld. Een prachtige innovatie op wereldniveau!

Dankzij een revolutionaire technologie, welke de afwezigheid van radiogolven garandeert, kan er toch eenvoudig een wisseling van audio en videogegevens plaatsvinden via een elektrisch circuit. De camera werkt dan ook via een app op smartphone of tablet. De app werkt zowel via IOS als Android.

Middels twee powerline adapters, die je aan zowel de camera als de router koppelt maakt de babyfoon verbinding zonder straling. De adapters maken gebruik van het bestaande stroomnet in je huis. Alles eenmaal geïstalleerd kan je via de app je kindje in de gaten houden, waar je dan ook bent. Enige wat je nog hoeft te doen is de camera, middels de haak, bevestigen aan het bedje of elders in de babykamer en klaar is kees!

Via de app kan je het nachtlampje aanzetten of kan je je kindje geruststellen dankzij de terugspreekfunctie. Ook kan je foto's en video's maken en mis jij zo niets van je kindje. Even bezig of er een avondje op uit? Geen probleem, je kan in de app 4 personen toevoegen, waardoor er altijd wel iemand een oogje in het zeil kan houden. En extra fijn is dat de afstand er niet toe doet, want de camera werkt via internet dus je bent niet afhankelijk van een bepaald bereik binnen- of buitenshuis. 

Voor het beste zicht op je kindje is de camera handmatig 360° draaibaar.

Eigenschappen:

 • Unieke innovatieve camera welke geen radiogolven uitzendt.
 • Gemakkelijke bevestiging aan wieg of ledikant voor optimaal zicht.
 • Voorzien van meerdere alerts, waaronder bewegingsdetectie en temperatuur.
 • Camera beschikt over een nachtvisie
 • Nachtlampje om je kindje zo gerust mogelijk in slaap te laten vallen.
 • Auto-off functie voor de nachtlamp (in te schakelen van 1 tot 90 minuten).
 • Slaapliedjes; speel geïntegreerde liedjes af, maar ook de mogelijkheid om liedjes te laten afspelen die in de telefoon of de tablet zijn opgeslagen.
 • Temperatuurweergave.
 • Terugspreekfunctie.
 • Optie om zowel foto's als video's te maken.
 • Je kan je kindje in 2 modes zien; landscape of portrait.
 • Multi-stream mode; via alle geconnecteerde camera's kijken om zo alles echt goed in de gaten te houden.
 • Multi user (tot 4 gebruikers tegelijk).
 • Handmatige draaiing 360°


Afmetingen (BxDxH):
13 x 13,3 x 8,6 cm


naar boven Productattributen

General

Merk Babymoov
Naam Babymoov Babycamera 0% Straling

Specificaties

Maat
Garantie Levenslange fabrieksgarantie
Kleur Wit
Model Babycamera
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Babymoov Babycamera 0% Straling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit
Gebruik
Algemeen
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.