Blog - De 3 nieuwe Easywalker Jackey buggy’s Special Edition!

De Easywalker Jackey buggy is er nu in 3 Special Editon kleuren: Gold Edition, Platinum Edition én de Emerald Edition!

Easywalker Gold Edition:

Een prachtige buggy met rosé gouden details en een diepzwarte stof

Easywalker Platinum Edition:

Donkerblauwe buggy met bruin leren details en een zilver frame

Easywalker Emerald Edition:

Mooie groene buggy met bruin leren details en een frame met een groene gloedDe Easywalker buggy Jackey heeft niet alleen de looks maar ook een aantal fijne eigenschappen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Jackey

Buggy mag mee als handbagage in het vliegtuig:

Ga jij op vakantie met het vliegtuig? Dan is de Easywalker buggy Jackey de buggy die je zoekt! Deze mag namelijk gewoon mee als handbagage in het vliegtuig. Dankzij de meegeleverde transporttas kan je de buggy gemakkelijk meenemen én beschadigt de buggy niet tijdens het reizen.

Touch and Go opvouwsysteem:

De ‘Touch and Go’ knop zorgt ervoor dat jouw buggy zich automatisch binnen enkele seconden inklapt. Eenmaal ingeklapt blijft de buggy zelfstandig staan en heb jij jouw handen vrij!

Verstelbare rugleuning en voetensteun:

Super handig is dat je de buggy eenvoudig van een zitpositie naar een ligpositie kan verstellen. Zo kan jouw kindje zitten, liggen of een dutje doen in de buggy!

Easywalker Jackey

Optimale ventilatie:

De uitschuifbare XL zonnekap heeft fijne ventilatievensters en dit zorgt voor optimale ventilatie. Daarnaast beschermt de zonnekap jouw kindje tegen de felle zon en wind. Zodra jouw kindje in de buggy ligt, is ook de rugleuning voorzien van een groot ventilatievenster. Deze wordt zichtbaar zodra je de rugleuning open ritst.

Duurzaamheid:

De Easywalker buggy heeft een duurzaam ontwerp. De stof is namelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Zo draagt ook deze buggy bij aan een duurzame wereld!

Easywalker Jackey

Shoppen in één van onze winkels!

Ben jij benieuwd naar de Easywalker buggy Jackey? Shop deze dan nu in één van onze Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel!

Geplaatst op 21 juli 2022