Blog - Kinderkamer inspiratie: de Mathy by Bols kinderbedden

Is jouw kindje een echte avonturier? Kijk dan zeker eens naar de geweldige kinderbedden van Mathy by Bols. Deze kinderbedden zijn een echte eyecatcher voor in de kinderkamer en je kindje zal er echt weg van zijn! Waan je op de camping in een echt caravanbed, geniet van een vakantiegevoel in het tentbed of klim als een echte avonturier het boomhutbed in.

Mathy by Bols kinderbed

Op de camping in het Mathy by Bols caravanbed

Met het caravanbed van Mathy by Bols creëer je een echt camping gevoel in de kinderkamer! Het bed is een echte eyecatcher en je kind zal het geweldig vinden om erin te slapen. Het is niet alleen een heerlijke plek om in te slapen, het is overdag ook een super leuke plek om te kunnen spelen! Ook kan je kindje zich hier makkelijk even terugtrekken en zichzelf even vermaken.

Caravanbed Mathy by Bols

Het bed is niet alleen superleuk om te zien, het biedt ook lekker veel opbergruimte! In de onderschuiflade, de disselbak, en opbergvakjes zorgen ervoor dat er veel losse spulletjes kunnen worden opgeborgen. Op de legplankjes kan je wat leuke accessoires neerzetten om de caravan een gezellige uitstraling te geven. Aan het kapstokje kan je kindje wat ophangen. Kortom; voldoende ruimte voor alle favoriete spulletjes van je kind!

Het caravanbed kan volledig worden samengesteld naar de wens van jou en je kindje! Er kan worden gekozen uit veel verschillende kleuren, waardoor het bed een uniek uiterlijk krijgt. De gepersonaliseerde kentekenplaat met de naam van je kind maakt het bed helemaal compleet!

Caravanbed Mathy by Bols

Op vakantie in het tentbed

In het Mathy by Bols tentbed ervaar je direct een echt vakantiegevoel! Het is een heerlijk knus plekje waar je kindje kan spelen en slapen. Het linnen dakje van het tentbed maakt het bed helemaal compleet en geeft het een knusse uitstraling.

Het tentbed kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 2,5 jaar tot volwassen leeftijd. Je kindje ligt dicht bij de grond in dit bed, dus je hoeft niet bang te zijn voor het uit bed vallen van je kindje.

Tentbed Mathy by Bols

Extra handig aan het Mathy by Bols tentbed is dat het bed zelfs plek biedt voor een vriendje of vriendinnetje dat komt logeren! Onder het bed zit een bedlade, die gemakkelijk kan worden uitgeschoven om een extra slaapplek te creëren. Leg een matras in de bedlade en het is tijd voor een slaapfeestje!

Tentbed Mathy by Bols

Op avontuur in een echt boomhutbed

Het is tijd om op avontuur te gaan in het Mathy by Bols boomhutbed! Dit stoere boomhutbed is speciaal voor echte avonturiers. Klim naar boven via het trapje en waan jezelf in een andere wereld. Een eigen wereld waarin je kindje heerlijk kan wegdromen.

Boomhutbed Mathy by Bols

Het boomhutbed is een halfhoogslaper. Een heerlijk knus huisje waar gespeeld en geslapen kan worden. Het bed is geschikt voor kindjes vanaf een leeftijd van 2,5 jaar tot volwassen leeftijd. Bovenin het bed kan je een heerlijk chillplekje voor je kind creëren. Kleed het bed aan met gezellige kussentjes en leuke lampjes en je kindje zal het ineens leuk vinden om naar bed te gaan!

Het handige van een halfhoogslaper in de kinderkamer is dat je ook onder het bed lekker veel ruimte overhoudt. De ruimte kan worden gebruikt als extra speelruimte maar er kan bijvoorbeeld ook een kastje worden neergezet om wat extra opbergruimte te creëren. Wil je liever nog een extra speelplekje om de kinderkamer nog gezelliger te maken? Zet dan bijvoorbeeld een laag tafeltje met stoeltjes onder het bed voor een knus hoekje!

Boomhutbed Mathy by Bols

Duurzaam

De bedden van Mathy by Bols zijn niet alleen super tof om te zien, ze zijn ook duurzaam geproduceerd! Ze worden handgemaakt van hout met het PESC-label in de Belgische Ardennen. Het hout dat gebruikt wordt voor de bedden is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De meeste houtsoorten die worden gebruikt voor de bedden zijn afkomstig uit Scandinavië. Het Scandinavische klimaat laat de bomen langzaam groeien en dit vergroot de uiteindelijke kwaliteit aanzienlijk.

Kom de bedden in het echt bekijken in Baby & Tiener Megastore Sliedrecht

Is jouw kindje na het zien van de bedden van Mathy by Bols opslag verliefd geworden maar wil papa of mama het bed toch nog even in het echt komen bekijken? Kom dan langs in Baby & Tiener Megastore Sliedrecht. Hier kan je de bedden bekijken en kan je kindje eens het boomhutbed inklimmen om te kijken of het echt wat is!

Extra leuk aan alle Mathy by Bols bedden is dat ze kunnen worden samengesteld in jouw favoriete stijl! Er is keuze uit maar liefst 26 verschillende kleuren. Ga jij voor een bed in de lievelingskleur van je kind of voor een meer neutrale stijl? Kom langs in Sliedrecht en kom een bed uitkiezen waar jij en je kindje heel blij van worden!

Geplaatst op 5 september 2022