Quinny

37 Artikel(en)

37 Artikel(en)

Quinny buggy: dé oplossing

Een buggy is meer dan alleen een wagentje waarin u uw kind kunt vervoeren. Het is een mooi product dat meegroeit met de ontwikkeling van uw kind. Tenminste, dat is de filosofie rondom de Quinny buggy. De Quinny buggy is speciaal ontworpen voor gebruik in een stedelijke omgeving. Want wie leeft in de stad, wil met de komst van een kind toch gewoon lekker door blijven genieten van alles wat een stad te bieden heeft?

Uw Quinny buggy koopt u eenvoudig bij Baby & Tiener. Hier kunt u niet alleen profiteren van een ruim aanbod aan buggy's, maar ook van een uitstekende service. Wist u bijvoorbeeld dat bestellen voor 15:00 in de meeste gevallen betekent dat u de volgende dag uw bestelling al in huis hebt? Zo hoeft u nooit lang te wachten.

Innovatieve ontwerp van de Quinny buggy

Een van de belangrijkste kenmerken van de Quinny buggy is het innovatieve ontwerp. Dit ontwerp heeft het merk al verschillende ontwerpprijzen opgeleverd, zoals de Red Dot Award en de IF award. Om zoveel mogelijk te voldoen aan de wensen van kersverse ouders, worden regelmatig speciale Limited Editions ontwikkeld. Die zijn geïnspireerd op moderne jonge professionals in de stad en sluiten naadloos aan bij een snelle levensstijl.

Uw Quinny buggy bestellen bij Baby & Tiener gaat minstens zo snel. Bekijk het aanbod en maak uw keuze. Plaats alles in uw winkelwagen en doorloop de stappen van het bestelproces. Sta even stil bij de betaalmogelijkheden; u kunt zowel vooraf als achteraf betalen. In beide gevallen krijgt u natuurlijk 14 dagen bedenktijd, zodat het niet nodig is om overhaaste beslissingen te maken.

Offline winkelen kan ook

In onze webshop vindt u altijd de laatste aanbiedingen en leukste acties. Daarnaast hebben wij echter ook nog twee filialen, in Sliedrecht en in Capelle aan den IJssel. Ook hier kunt u terecht voor de nieuwste producten en de mooiste kortingen. Breng een bezoekje aan onze Megastore en laat u verrassen door het aanbod. Uiteraard kunt u zowel offline als online bij ons terecht voor alles wat met baby's te maken heeft, maar ook voor alles voor oudere kinderen.