14 Artikel(en)

14 Artikel(en)

Recaro

Recaro buggy: beste bescherming

Kinderen zijn kwetsbaar, daarom is het belangrijk om ze de meest optimale bescherming te bieden. Dat kan onder meer met een Recaro buggy. Recaro is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve zitoplossingen en maakt niet alleen buggy's, maar ook bijvoorbeeld stoelen voor in vliegtuigen of vrachtwagens. Het merk staat voor kwaliteit en richt zich op optimale klanttevredenheid. Het is niet voor niets één van de meest bekende buggy-merken ter wereld.

Voor een mooie Recaro buggy hoeft u maar één adres te onthouden: Baby & Tiener. Baby & Tiener heeft twee megastores in Capelle a/d IJssel en Sliedrecht, maar beschikt natuurlijk ook over een geweldige webshop, waar u gemakkelijk kunt bestellen wat u nodig hebt.

Bestel uw buggy van Recaro nu

Onze webshop biedt een breed assortiment buggy's. Ook een buggy van Recaro vindt u hier natuurlijk terug. Sterker nog; verschillende soorten. De Recaro buggy's zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. En het voordeel van de buggy's van Recaro is dat er niet alleen aan veiligheid is gedacht, maar ook aan gemak. Zo zijn ze bijvoorbeeld in een handomdraai - en met één hand - in te klappen. Ook zonder hulp is deze buggy dus gemakkelijk te gebruiken.

Plaats meteen uw bestelling

Wilt u de voordelen van een Recaro buggy zelf ervaren? Plaats dan vandaag nog uw bestelling. Als u dit voor 15:00 doet, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al bij u afgeleverd wordt. Bestelt u voor meer dan €49,99? Dan nemen wij de verzendkosten van €4,95 voor onze rekening. Dit geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland. Voor de verzending naar België en Duitsland gelden aangepaste tarieven. Bekijk daarvoor de verzendinformatie op onze website.

Twijfelt u of een bepaalde buggy wel bij u past, maar heeft u geen tijd om onze megastores te bezoeken? Dan is het goed om te weten dat u uw bestelling altijd 14 dagen op zicht krijgt!