Difrax Handgreepfles 170 ml Difrax

Difrax Handgreepfles 170 ml

De handgreepfles is een vervolgfles van de S-fles. Kinderen kunnen de fles zelf gemakkelijk vasthouden door de ruimte in het midden en de unieke slanke vorm.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Niet op voorraad ?
€ 8,49

* Vereiste velden

€ 8,49
 
naar boven Productinformatie

De handgreepfles is een vervolgfles van de S-fles. Kinderen kunnen de fles zelf gemakkelijk vasthouden door de ruimte in het midden en de unieke slanke vorm.

Dit bevordert de ontwikkeling van de motoriek van een kind. Het ventiel in de bodem zorgt ervoor dat er zich geen lucht mengt met de voeding waardoor de kans op buikkrampjes, boeren en spugen kleiner wordt.

De handgreepfles is gemakkelijk te reinigen door de afschroefbare bodem.

naar boven Productattributen

General

Merk Difrax
Naam Difrax Handgreepfles 170 ml

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Diversen
Model Handgreepfles
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Difrax Handgreepfles 170 ml

Hoe waardeert u dit product? *

Gebruik
Algemeen
Prijs
Kwaliteit
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.