Kleine Dreumes Twoo-2 Kleine Dreumes

Kid-Sit Twoo-2

De Twoo® van Kleine Dreumes is een stoeltje voor het meerijdplankje van Bugaboo®.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Niet op voorraad ?
€ 59,00
 
naar boven Productinformatie

De Twoo® van Kleine Dreumes is een stoeltje voor het meerijdplankje van Bugaboo®. Doordat je het zitje gemakkelijk op het meerijdplankje kan schuiven, creëer je in een handomdraai een stoeltje voor je kindje.

Het zitje is gemaakt voor en passend op het nieuwe meerijdplankje van Bugaboo (met het witte wiel). Uiteraard past het zitje ook op de oudere meerijdplankjes van Bugaboo. Het zitje past op plankjes niet ouder dan oktober 2009.

De Twoo-2 is geschikt voor kindjes van 24 maanden tot 4 jaar (18kg). Ze kunnen zich dan  vasthouden aan de wieg, het stoeltje of aan de duwstang. Vanaf het moment dat je kindje begint te lopen kun je de Twoo-2 gebruiken. Je kindje moet wel zelfstandig kunnen zitten.

De Twoo-2 is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit kunststof en aluminium.

naar boven Productattributen

General

Merk Kleine Dreumes
Naam Kid-Sit Twoo-2

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Zwart
Model Twoo-2
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Kid-Sit Twoo-2

Hoe waardeert u dit product? *

Algemeen
Prijs
Kwaliteit
Gebruik
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.