00 kortingk transp Maxi-Cosi 2wayFix Maxi-Cosi -17%

Maxi-Cosi 2wayFix

De 2wayFix is geschikt voor de Maxi-Cosi Pebble Plus (baby autostoel groep 0+ vanaf de geboorte tot circa 85cm), later kan ook de Maxi-Cosi 2wayPearl (peuter autostoel groep 1 vanaf circa 80cm - 105cm) op de 2wayFix worden geplaatst. De base is heel gebruiksvriendelijk en gedoe met autogordels is overbodig, aangezien de base wordt bevestigd met ISOFIX en het autostoeltje er zo op vastgeklikt kan worden.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
 
naar boven Productinformatie

De Maxi-Cosi 2wayFix-base is een volledig nieuw doordacht basis systeem welke in uw auto bevestigd wordt waarop u autozitjes zowel voorwaarts als achterwaarts kunt plaatsen uit verschillende groepen.

De 2wayFix is geschikt voor de Maxi-Cosi Pebble Plus (baby autostoel groep 0+ vanaf de geboorte tot circa. 85cm), later kan ook de Maxi-Cosi 2wayPearl (peuter autostoel groep 1 vanaf circa 80cm - 105cm) op de 2wayFix worden geplaatst. De base is heel gebruiksvriendelijk en gedoe met autogordels is overbodig, aangezien de base wordt bevestigd met ISOFIX en het autostoeltje er zo op vastgeklikt kan worden. De 2wayFix-base bevestigt met een licht- en geluidssignaal dat het stoeltje veilig is bevestigd.

De Pebble Plus wordt gebruikt vanaf de geboorte tot het hoofd van het kindje boven de kuip uitsteekt. Vervolgens wordt er overgestapt op de 2wayPearl en wordt uw kind volgens de nieuwe EU i-size normering tot minimaal 15 maanden achterwaarts vervoerd. De Maxi-Cosi 2wayFix-base biedt de beste bescherming en is de veiligste manier om kinderen te vervoeren. Ze kunnen vanaf de geboorte tot circa 4 jaar achterwaarts gericht vervoerd worden. Het hoofd en de nek worden hierdoor aanzienlijk beter beschermd.

naar boven Productattributen

General

Merk Maxi-Cosi
Naam Maxi-Cosi 2wayFix

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Zwart
Model 2wayFix
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Maxi-Cosi 2wayFix

Hoe waardeert u dit product? *

Gebruik
Algemeen
Prijs
Kwaliteit
naar boven Product video
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.