Mijn Zwangerschap In Vraag En Antwoord Deltas

Mijn Zwangerschap In Vraag En Antwoord

De onmisbare gids vol met deskundig advies over de zwangerschap. Mensen die er gespecialiseerd zijn en mensen andere moeders delen hun ervaringen met aanstaande moeders in deze vraag en antwoord gids.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
€ 17,95
 
naar boven Productinformatie

De onmisbare gids vol met deskundig advies over de zwangerschap. De zwangerschap roept natuurlijk vele vragen op maar de meeste aanstaande mama's durven die niet altijd te stellen tijdens hun controles door tijdgebrek of omdat ze bang zijn om dom over te komen. In dit boek komen zowel de 'domme' vragen (die uiteraard niet bestaan) als de meer technische vragen uitgebreid aan bod. Vragen over bijvoorbeeld voeding en levensstijl, kwaaltjes, prenatale controles, de baby, de bevalling, je relatie, je werk en nog veel meer. Mensen die er gespecialiseerd zijn en mensen andere moeders delen hun ervaringen met aanstaande moeders in deze vraag en antwoord gids.

naar boven Productattributen

General

Merk Deltas
Naam Mijn Zwangerschap In Vraag En Antwoord

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Roze
Model Mijn Zwangerschap In Vraag En Antwoord
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Mijn Zwangerschap In Vraag En Antwoord

Hoe waardeert u dit product? *

Algemeen
Prijs
Kwaliteit
Gebruik
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.