Nijntje muzikale projector - Oogjes dicht sterrenlicht Anel

Nijntje muzikale projector - Oogjes dicht sterrenlicht

Het enige wat je nodig hebt om de kinderkamer om te toveren tot een magische en rustgevende ruimte, is deze nijntje projector. Op het plafond en de muren wordt een kleurrijke sterrenhemel geprojecteerd, terwijl afwisselend drie ontspannende muziekjes worden gespeeld. Met een simpele aanraking verandert de kleur van de sterren in rood, blauw of groen. Het geluid kan ook uitgeschakeld worden zodat een kindje in alle rust van de prachtige sterren kan genieten.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Leverbaar met levertijd ?
€ 39,99
 
naar boven Productinformatie

Het enige wat je nodig hebt om de kinderkamer om te toveren tot een magische en rustgevende ruimte, is deze nijntje projector. Op het plafond en de muren wordt een kleurrijke sterrenhemel geprojecteerd, terwijl afwisselend drie ontspannende muziekjes worden gespeeld. Met een simpele aanraking verandert de kleur van de sterren in rood, blauw of groen. Het geluid kan ook uitgeschakeld worden zodat een kindje in alle rust van de prachtige sterren kan genieten. De projector werkt op batterijen en kan overal in de kamer geplaatst worden. Na 20 minuten stoppen het geluid en de verlichting en met één aanraking kunnen ze weer geactiveerd worden. Om batterijen te besparen raden we aan de projector na elk gebruik uit te schakelen. Een decoratieve accessoire die ideaal is voor kinderen die moeilijk in dromenland raken, of angstig zijn in het donker.

Info en specificaties:
- projecteert een sterrenhemel;
- kleuropties rood, blauw of groen, door aanraking te selecteren;
- met 3 verschillende rustgevende liedjes
- licht en geluid stoppen automatisch na 20 minuten;
- 3-standenschakelaar: uit, muziek en licht, alleen licht;
- werkt op 3 AAA-batterijen (niet bijgevoegd);
- energiebesparende LED-verlichting;
- de projector wordt niet warm;
- makkelijk mee te nemen, dus ook een vertrouwd gevoel tijdens het logeren.

naar boven Productattributen

General

Merk Anel
Naam Nijntje muzikale projector - Oogjes dicht sterrenlicht

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Diversen
Model Nijntje
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Nijntje muzikale projector - Oogjes dicht sterrenlicht

Hoe waardeert u dit product? *

Kwaliteit
Gebruik
Algemeen
Prijs
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.