Muskietennetten

Een muskietennet voor de kinderwagen zorgt ervoor dat je kindje beschermt wordt tegen insectenbeten. Vooral in de lente- en zomermaanden is dit een onmisbaar accessoire! De klamboe voor de kinderwagen is gemaakt van heel fijn gaas wat ervoor zorgt dat je kindje volledig is afgesloten van insecten. Doordat het gaas zo dun is kan je kindje gewoon naar buiten kijken en kan jij je kindje ook nog steeds goed zien.

Muskietennet

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een muskietennet voor de kinderwagen

Een muskietennet zorgt ervoor dat je kindje wordt beschermt tegen insectenbeten in de kinderwagen. De klamboe is gemaakt van fijn gaas waardoor je kindje volledig wordt afgesloten van insecten. Het gaas is heel dun en daardoor kan je kindje nog steeds onbelemmerd naar buiten kijken en kan jij je kindje ook nog steeds zien.

De meeste kinderwagenmerken hebben muskietennetten in het assortiment die perfect aansluiten op de verschillende kinderwagens. Er zijn muskietennetten voor de reiswieg van de kinderwagen en voor de wandelwageninzet. Deze hebben verschillende afmetingen. De klamboes zijn altijd gemakkelijk te bevestigen en zorgen ervoor dat je kindje heerlijk in de wagen kan liggen of zitten zonder dat hij of zij last heeft van muggen of andere insecten.

Een muskietennet voor de kinderwagen kopen

Heb je een muskietennet gevonden die bij jouw kinderwagen past? Je kan het net gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Is het net voorradig en heb je het voor 15:00 besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! Wil je alle klamboes voor de kinderwagen liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van een muskietennet dat past bij jouw kinderwagen!