Parasols

Het is heerlijk om op een zonnige dag lekker naar buiten te gaan met je kindje. Wel is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je kindje in de schaduw ligt en beschermt is tegen de zon. Een parasol kan gemakkelijk op het frame van de kinderwagen worden bevestigd in elke gewenste positie worden geplaatst zodat je kindje altijd in de schaduw ligt. Bekijk op deze pagina het complete aanbod parasols!

Parasols

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een parasol voor de kinderwagen

Een parasol zorgt er voor dat je kindje is beschermt tegen de felle zon. Het is voor een kindje namelijk niet goed om te veel met de zon in aanraking te komen. De parasol zorgt voor voldoende schaduw voor je kleintje.

Er zijn veel verschillende soorten, maten en kleuren parasols voor de kinderwagen. De meeste kinderwagen merken hebben bijpassende parasols, die perfect passen bij jouw kinderwagen. Ook zijn er universele parasols die op elke kinderwagen bevestigd kunnen worden. De parasol kan gemakkelijk op het frame van jouw kinderwagen worden bevestigd en in verschillende posities worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je kindje altijd in de schaduw kan liggen. Wordt de parasol even niet gebruikt? Je kan hem ook gemakkelijk weer los halen en opbergen in bijvoorbeeld de boodschappenmand van de kinderwagen.

Een kinderwagen parasol kopen

Heb jij een parasol gevonden die past bij jouw kinderwagen? Je kan hem gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Wanneer de parasol op voorraad is en je hem hebt besteld voor 15:00 uur, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden! Wil je alle parasols liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze product experts helpen je hier graag!