27 Artikel(en)

 • Babymoov Babycamera 0% Wifi-Sleutel

  Deze Wifi sleutel is speciaal ontwikkeld voor de Babymoov Babycamera 0% straling.

  Dankzij deze handige sleutel kan je de camera ook gebruiken wanneer je even geen toegang hebt tot internet.

  meer informatie
  € 24,99
 • Babyfoon Alecto DBX-83 Alecto -25%

  Deze uitbreidingsunit is geschikt voor de Alecto DBX-82 Set Basic en te gebruiken bij een 2e kind of meer. Deze Uitbreidingsunit ( DBX-83) is ongelimiteerd uitbreidbaar, ideaal voor b.v. als u meerdere kinderen wilt gaan observeren. Let op! Deze losse uitbreidingsunit DBX-83 (verzender) is alleen bruikbaar
  met een DBX-82 (ontvanger)!

  meer informatie
  Onze prijs € 39,95
  Actieprijs € 29,95
 • iBaby Ophangbevestiging

  Met deze iBaby ophangbevestiging kan je jouw M6 of M6S babyfoon ophangen aan de muur, aan het bedje of aan de box.

  Zo houd je je kindje op elke plek, wanneer dan ook, goed in de gaten.

  meer informatie
  € 39,95
 • Babyfoon Alecto DBX- Alecto -36%

  De Alecto DBX-12 RX is een 100% storingsvrije, digitale babyfoon met een geluidssensor. Zodra er een geluid wordt waargenomen, schakelt het systeem zich in en wordt een melding weergegeven op de ouderunit. Daarnaast gaan er, naar gelang de sterkte van het geluid, meerdere lampjes branden zodat u tevens een visuele waarschuwing krijgt.


  Een handige functie is de ingebouwde kamerthermometer, waardoor u altijd weet welke temperatuur het is op de babykamer.

  meer informatie
 • Alecto Extra Camera DVM-75 babyfoon Alecto

  Met deze losse camera voor de Alecto DVM-75 babyfoon kan je nog een extra kamer in de gaten houden.

  Let op!
  Deze camera is een uitbreiding, welke alleen geschikt is voor de Alecto DVM-75 babyfoon.

  meer informatie
  € 45,99
 • DBX-82 Alecto -32%

  Draadloze geluidsmelder en babyfoon geschikt voor: baby-oppas, bel- en telefoon signalering, inbraak signalering en ruimte bewaking.

  meer informatie
 • Babyfoon Alecto DBX-88 Eco Alecto -39%

  Met deze babyfoon van Alecto is op bezoek gaan bij de buren geen probleem meer als je baby ligt te slapen. De DBX-88 eco heeft een bereik van 300 meter. Zo kun je zelfs bij de buren van je buren op visite gaan en toch een 'oortje' in het zeil houden. Door het twee-weg systeem is het mogelijk om terug te praten naar je kind. De babyfoon is voorzien van een nachtlampje en vijf polyfone slaapliedjes.

  meer informatie
 • Alecto Babyfoon DBX-92 Alecto -24%

  Ligt je baby net lekker veilig in zijn bedje te slapen en dan is het alweer tijd om je andere kind(eren) van school te halen. Wat doe je dan, laat je je kindje liggen of haal je het toch maar weer uit bed? Of je hebt net afgesproken met vrienden of buren en de oppas zegt last-minute af. Ga je dan wel of zeg je de afspraak toch maar af?

  Met de Alecto DBX-92 babyfoon sta je niet meer voor deze dilemma's, je neemt de babyfoon gewoon mee en kan gaan en staan waar je maar wilt.

  meer informatie
 • Luvion Wifi Bridge Supreme Connect Luvion

  Met deze unieke mogelijkheid biedt Luvion als eerste babyfoonmerk ter wereld de mogelijkheid om de babyfoonbeelden van uw Supreme Connect beeldbabyfoon ook op een smartphone of tablet te bekijken.
  meer informatie
  € 69,00
 • Alecto Babyfoon DBX-88 Limited Alecto

  Met de DBX-88 babyfoon van Alecto is op bezoek gaan bij de buren geen probleem meer als je baby ligt te slapen.

  meer informatie
  € 79,00
 • Babyfoon Alecto DVM-65 Alecto -47%

  Babyfoon DVM-65 van het merk Alecto is een luxe, storingsvrije babyfoon met beeld. Zo kan u uw kindje altijd goed in de gaten houden op een veilige manier. Zowel te gebruiken overdag als 's nachts door de infrarood functie.

  meer informatie
 • Alecto Babyfoon DVM-75 Alecto -25%

  De Alecto DVM-75 Babyfoon met camera is eenvoudig in gebruik en heeft een 2.4" kleurenscherm.

  Een babyfoon zorgt voor een veilig gevoel, door de 2.4" camera en goede geluidskwaliteit weet je dat je kindje lekker rustig slaapt. Het kleurenscherm van de ouderunit is iets groter dan zes centimeter en geeft een scherp beeld. Ook in het donker. De Alecto babyfoon wordt standaard geleverd met één camera, maar je kunt de set uitbreiden tot vier camera’s. Handig als je meer kinderen hebt en voor in de speelkamer.

  Eigenschappen

  • Uitstekende beeld- en geluidskwaliteit
  • Energiebesparende Eco modus
  • Terugspreekfunctie
  • Temperatuurweergave in de babykamer
  • Geluidsniveaulampjes
  • Bereik tot 300 meter
  meer informatie
 • Luvion Supreme Connect Losse Camera Luvion

  Losse camera voor de Supreme Connect bestellen. Let op dat deze niet kan communiceren met andere Luvion beeldbabyfoons.

  meer informatie
  € 99,00
 • Alecto Babyfoon DVM-73 Alecto -17%

  De Alecto DVM-73 Babyfoon met camera is eenvoudig in gebruik en heeft een 2.4" kleurenscherm.

  Een babyfoon zorgt voor een veilig gevoel, door de 2.4" camera en goede geluidskwaliteit weet je dat je kindje lekker rustig slaapt.

  meer informatie
 • Luvion Essential Losse Camera Luvion

  Losse camera voor de Luvion Essential. Let wel op dat deze niet kan communiceren met andere Luvion modellen. meer informatie
  € 99,50
 • Luvion Babyfoon Easy Luvion

  Deze babyfoon Easy van Luvion is een babyfoon met camera waarmee je je kindje continu in de gaten kan houden.

  Alle 'eisen' welke jij als ouder aan een babyfoon met camera stelt, zijn in deze babyfoon verwerkt. Dankzij deze essentiële functies zorgt Luvion er weer voor dat de prestaties ongekend zijn. Lees snel verder naar alle opties om jouw moederhart gerust te stellen dat het goed gaat met je kindje.

  meer informatie
  € 99,95
 • Luvion Prestige Touch 2 Losse Camera Luvion

  Losse camera voor de Luvion Prestige Touch 2.
  Met de Luvion Prestige Touch 2 Eco Extra Camera kunt u uw Luvion Prestige Touch 2 babyfoon uitbreiden.

  meer informatie
  € 99,95
 • Luvion Babysense Luvion

  Met de Luvion Babysense houdt je je pasgeboren kindje nauwlettend in de gaten!

  De eerste weken / maanden als kersverse ouder zijn vaak zwaar. Er ontstaat grote ongerustheid over het nieuwe leventje, zeker wanneer je baby het liefste op de buik slaapt. De Luvion Babysense is ontwikkeld om deze bezorgdheid weg te nemen. Zo kan je je kindje met een gerust hart naar bed brengen

  meer informatie
  € 109,00
 • Babymoov Babyfoon Premium Care -10%

  Met de Babymoov Premium Care Babyfoon kan jij je kindje tijdens het slaapje nauwlettend in de gaten houden..

  meer informatie
 • Babyfoon Luvion Essential met camera Luvion -7%

  De Luvion Essential heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het kleurenbeeldscherm van deze babyfoon is maar liefst 3,5"groot. meer informatie
 • Alecto Babyfoon DVM 210 Alecto -32%

  Met de Alecto DVM 210 babyfoon houd je natuurlijk een goed oogje in het zeil dankzij de vele opties. Extra leuk is de baby-unit, welke de vorm van een uiltje heeft en staat daardoor ook nog eens extra leuk op de babykamer.

  meer informatie
 • iBaby Babyfoon M6

  Als kersverse ouder houd je graag je baby constant in de gaten. Danzkij de moderne technologiëen is de iBaby M6 dan ook dé ultieme babyfoon voor jou als nieuwe ouder.

  meer informatie
  € 179,95
 • Luvion Babyfoon Supreme Connect Luvion -5%

  De Supreme Connect is de nieuwste babyfoon van Luvion. Deze babyfoon met camera heeft een scherm van maar liefst 4,3" (even groot als een iPhone)  meer informatie
 • Babymoov Babyfoon Touch Screen -10%

  De Babymoov Touch Screen babyfoon is een babyfoon met camera, welke de gebeurtenissen in de babykamer uit zichzelf filmt.
  Wanneer de sensor beweging detecteert, start de opname en krijg jij direct een seintje. Zo weet je altijd direct wat er gaande is in de babykamer.

  meer informatie
 • Babymoov Babycamera 0% Straling -10%

  Wanneer je je kindje niet teveel aan radiogolven wilt blootstellen, heeft Babymoov de allereerste camera zonder uitzending van golven ontwikkeld. Een prachtige innovatie op wereldniveau! Kijk snel verder om de vele voordelen en mogelijkheden te ontdekken!

  meer informatie
 • iBaby Babyfoon M6S

  Als kersverse ouder houd je graag je baby constant in de gaten en dan wil je alleen maar het beste van het beste. De iBaby M6S is dan ook uitermate geschikt voor nieuwe ouders.

  meer informatie
  € 229,95
 • Luvion Babyfoon Prestige Touch 2 Luvion

  De Luvion Prestige Touch 2 Babyfoon is de nieuwste babyfoon in het assortiment van Luvion.

  De babyfoon heeft een touchscreen van maar liefst 7 inch! Deze Luvion Prestige Touch ECO is niet alleen enorm indrukwekkend maar heeft een quad functie voor het bekijken van 4 camera’s tegelijk én een touch menu.

  meer informatie
  € 249,00

27 Artikel(en)

Babyfoon kopen?

In zijn of haar eerste levensjaren slaapt je kindje nog heel veel. Daarom is het belangrijk dat je kindje veilig kan slapen zonder dat jij erbij hoeft te zijn. Een babyfoon kan bijdragen aan een gerust gevoel. Met een babyfoon kun je namelijk de situatie in het slaapkamertje goed in de gaten blijven houden, terwijl jij bijvoorbeeld op de bank zit. Wie kinderen heeft, kan beamen dat de babyfoon een onmisbaar hulpmiddel is. Nooit meer met gespitste oren door het huis lopen. Met een babyfoon weet je precies wanneer jouw kind je nodig heeft. Diverse babyfoons zijn verkrijgbaar via Baby & Tiener.

Babyfoon met camera

Nog handiger is de babyfoon met camera. Geluidjes die je niet direct thuis kunt brengen, kun je met een babyfoon met camera in het echt bekijken. Handig als je kind vaak onrustig slaapt of als je snel ongerust bent. Door middel van de babyfoon kun je in de gaten houden of je kindje een geluid maakt in zijn of haar slaap óf zien dat er daadwerkelijk iets aan de hand is. Op die manier hoef je niet voor ieder kreuntje of steuntje in de startblokken te schieten. In de webshop van Baby & Tiener vind je veel verschillende babyfoons met camera. Heb je vragen over een specifieke babyfoon met camera? Neem gerust contact op!

Babyfoon WiFi

Onze babyfoons maken tegenwoordig gebruik van WiFi, net zoals devices als je mobiele telefoon of laptop. Het voordeel van een babyfoon met WiFi is dat het signaal storingsvrij is en het geluid en beeld uitstekend is. Een ander belangrijk voordeel is dat je met een WiFi babyfoon niet per ongeluk het signaal van de buren kan overnemen, waardoor je je eigen kindje niet meer hoort.

Babyfoon aanbiedingen

Ga je binnenkort een babyfoon kopen en ben je je alvast aan het oriënteren op het internet? Houd onze webshop dan regelmatig goed in de gaten. Wij hebben namelijk vaak heel scherpe babyfoon aanbiedingen op deze pagina en in onze megastores. Denk dan aan analoge babyfoons, babyfoons met camera en babyfoons met WiFi. Heb je vragen of simpelweg advies nodig over onze babyfoons? Neem gerust contact op!