Römer Autostoel Trifix² I-Size Moonlight Blue Romer

Römer Autostoel Trifix² I-Size Moonlight Blue

Deze Römer Trifix² I-Size is de ideale I-Size autostoel vanaf 15 maanden tot en met 4 jaar. De Römer Trifix² I-Size is een comfortabele stoel met een zachte v-vormige hoofdsteun die meegroeit met jouw kindje.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Leverbaar met levertijd ?
€ 319,00
 
naar boven Productinformatie

Deze Römer Trifix² I-Size is de ideale I-Size autostoel vanaf 15 maanden tot en met 4 jaar. De Römer Trifix² I-Size is een comfortabele stoel met een zachte v-vormige hoofdsteun die meegroeit met jouw kindje. Het ideale hieraan is dat als je de hoofdsteun omhoog afstelt de schoudergordels van de 5-puntsgordel ook automatisch meegroeien. Deze 5 - Puntsgordels is zeer makkelijk te verstellen en zijn voorzien van zachte (met neopreen gevulde) gordelbeschermers.
Ook beschikt de Römer Trifix² I-Size over verschillende standen waardoor het kindje comfortabel uit kan rusten tijdens een langere rit.

Als er tijdens een lange rit een pakje sap over de stoel heengaat is dit geen enkel probleem, de bekleding kan snel en gemakkelijk verwijderd worden. Daarna kan de bekleding gewoon in de wasmachine gewassen worden.

In de zijkant van de Römer Trifix² I-Size zit een speciaal SICT (Side Impact Cushion Technologie) systeem verwerkt, dit systeem zorgt voor optimale bescherming bij een eventuele zijdelingse aanrijding.
Deze autostoel kan uitsluitend in combinatie met de isofix & Top tether in jouw auto bevestigd worden, door deze dubbele bevestiging staat de autostoel extra veilig en stabiel. Deze Autostoel is getest volgens de strenge I-Size Regeling, als u voor deze stoel kiest kunt u er gerust op zijn dat uw kind goed beschermd is.

Eigenschappen

  • I-Size getest
  • Isofix & Top Tether bevestiging
  • Verstelbaar in verschillende standen
  • Wasbare bekleding
  • 5-punts gordel met extra zachte gordelbeschermers.
  • Makkelijk te verstellen hoofdsteun die meegroeit met het kindje.
naar boven Productattributen

General

Merk Romer
Naam Römer Autostoel Trifix² I-Size Moonlight Blue

Specificaties

Garantie Standaard fabrieksgarantie
Bekleding wasbaar
Ligstand
Inclusief zitverkleiner
Kijkrichting kind Voorwaarts
Bevestigingswijze Isofix
Isofix geïntegreerd
Collectiejaar 2018
Kleur Diversen
i-Size klasse 80 - 105 cm
Groep Groep 1 - 9 tot 18 kg
Model Trifix² I-Size
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Römer Autostoel Trifix² I-Size Moonlight Blue

Hoe waardeert u dit product? *

Gebruik
Algemeen
Prijs
Kwaliteit
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.