Sangenic Tec Tub White Sangenic -20%

Sangenic Tec Tub White

In deze vernieuwde Sangenic Luieremmer wordt elke vieze luier van je baby in 3 simpele stappen absoluut bacterievrij, geurloos en luchtdicht verpakt. De luiers zijn niet meer zichtbaar, niet meer aan te raken en vooral niet meer te ruiken.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
 
naar boven Productinformatie

In deze vernieuwde Sangenic Luieremmer wordt elke vieze luier van je baby in 3 simpele stappen absoluut bacterievrij, geurloos en luchtdicht verpakt.

Niet voor niets is de Sangenic Luieremmer wereldwijd de meest verkochte luieremmer! De luiers zijn niet meer zichtbaar, niet meer aan te raken en vooral niet meer te ruiken.

De luieremmer wordt gebruiksklaar geleverd met één cassette.
Eén cassette is goed voor ongeveer een maand luierverbruik. Het enige wat je weggooit, is een compacte ketting van verzegelde luiers.
De vernieuwde emmer gebruikt maar liefst 40% minder plastic dan de vorige Sangenic luieremmer. Daarbij is de plasticverpakking bovendien recyclebaar.

De Sangenic Tec Tub is de enige luieremmer die elke luiere apart en geurvrij verpakt; gemakkelijk, hygiënisch en prettig voor u en uw baby.
De meerlaagse verpakkingsfolie is behandeld met een bacterie dodende stof, zodat de kans op besmetting uitgesloten is. Deze folie is klinisch getest en 100x beter bevonden dan gewone afvalzakjes voor het insluiten van geurtjes en bacteriën.

De voordelen van de Sangenic Tec Tub luieremmer op een rij:

  • Geen nare geurtjes meer!
  • Elke luier apart en geurvrij verpakt.
  • Een altijd schone en frisse opening.
  • Voordelig in gebruik; een cassette voldoet voor ongeveer 1 maand verbruik.
  • Geen batterijen nodig,
  • Doodt 99% van de bacteriën bij aanraking met folie.
  • Gemakkelijk met één hand te bedienen.
  • Wordt gebruiksklaar geleverd met 1 navulcassette.
  • Navulcassettes ook los verkrijgbaar.
naar boven Productattributen

General

Merk Sangenic
Naam Sangenic Tec Tub White

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Wit
Model Tec Tub
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Sangenic Tec Tub White

Hoe waardeert u dit product? *

Algemeen
Prijs
Kwaliteit
Gebruik
naar boven Product video
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.