Summer Infant SwaddleMe Wrapsack Wit / Grijze Sterren Summer Infant

Summer Infant SwaddleMe Wrapsack Wit / Grijze Sterren

De SwaddleMe® Wrapsack is perfect voor pasgeboren baby’s welke onrustig slapen. Inbakeren is dan een hulpmiddel waardoor je kindje gemakkelijker in slaap zal vallen zonder dat het telkens wakker schrikt.
De SwaddleMe® Wrapsack houdt namelijk de armpjes van je baby nog comfortabel in gewikkeld, maar geeft al wat meer beenruimte en staat ook meer beweging toe. Dankzij de comfortabele mix van elastaan en katoen, rekt en beweegt de zak gemakkelijk mee wanneer je baby zich beweegt.
Daarnaast is dit product zo ontworpen dat je de armpjes van je kleintje zowel in als uit het slaapzakje kan steken en daardoor groeit de SwaddleMe® Wrapsack eenvoudig mee met je kindje terwijl het leert zonder inbakering te slapen.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
€ 29,95
 
naar boven Productinformatie

De SwaddleMe® Wrapsack is perfect voor pasgeboren baby’s welke onrustig slapen. Inbakeren is dan een hulpmiddel waardoor je kindje gemakkelijker in slaap zal vallen zonder dat het telkens wakker schrikt. Baby’s zijn zich er namelijk niet van bewust dat ze armen hebben en zo maaien ze zichzelf elke keer wakker. Dit heet het Moro-reflex. Door je kindje in te bakeren, beperk je de bewegingsruimte en wordt het hier snel rustiger van.

Wanneer je je kindje inbakert in de SwaddleMe® Wrapsack ligt je kleintje lekker geborgen in de inbakerdoek. Daarnaast blijft je kindje in de Wrapsack makkelijker op de rug liggen, waardoor het risico om verstrikt te raken in losse lakentjes verminderd wordt.

Wanneer ga je een baby inbakeren?
Als je te maken hebt met een huilbaby of een onrustig kindje is het belangrijk om eerst te weten wat de oorzaak is. Huilt je kindje echt vanuit onrust of komt het huilen misschien toch door een medische oorzaak? Raadpleeg dus altijd eerst een arts, kraamhulp of verloskundige voor je begint met inbakeren.
Baby’s met het Moro-reflex kunnen ook worden ingebakerd. Ook baby’s die moeilijk zelf in slaap vallen, kunnen baat hebben bij het inbakeren.

De SwaddleMe® Wrapsack is eenvoudig in gebruik en is dé ideale overgang tussen een inbakerdoek en slapen onder alleen een dekentje.
De SwaddleMe® Wrapsack houdt namelijk de armpjes van je baby nog comfortabel in gewikkeld, maar geeft al wat meer beenruimte en staat ook meer beweging toe. Dankzij de comfortabele mix van elastaan en katoen, rekt en beweegt de zak gemakkelijk mee wanneer je baby zich beweegt.
Daarnaast is dit product zo ontworpen dat je de armpjes van je kleintje zowel in als uit het slaapzakje kan steken en daardoor groeit de SwaddleMe® Wrapsack eenvoudig mee met je kindje terwijl het leert zonder inbakering te slapen.

En veiligheid bij inbakeren staat natuurlijk voorop! De SwaddleMe® Wrapsack is dan ook ontwikkeld in samenspraak met toonaangevende Amerikaanse experts op het gebied van veilig slapen.

Kan inbakeren ook helpen bij darmkrampjes of reflux?
Ja, het helpt het kindje te ontspannen, maar het haalt niet het ongemak van de krampjes of reflux weg. Wel is het zo dat wanneer je kindje zich beter kan ontspannen het vaak beter de pijn of de hinder van de krampjes of reflux kan verdragen.
Wanneer je je vermoeide baby op het juiste moment inbakert, zal hij rustig en zelf in slaap vallen. Als je kindje goed slaapt, is het ook goed uitgerust en zal het rustig drinken en daardoor minder last krijgen van krampjes en andere ongemakken.

Wanneer stop je met inbakeren?
De meeste kinderen hebben baat bij het inbakeren tot 3 à 4 maanden. Daarna lukt het kindjes vaak goed om zelf in slaap te vallen. Toch zijn er kindjes die langer baat hebben bij het inbakeren. Hiervoor zijn grotere inbakerdoeken verkrijgbaar.
Wanneer je merkt dat je kindje geen behoefte meer heeft om ingebakerd te worden, is het wel van belang om op tijd te beginnen met het afbouwen van inbakeren. Hiervoor zijn diverse slaapzakken verkrijgbaar om elke keer een stap terug te doen.
Vanaf het moment dat je kindje kan omrollen - meestal zo rond 6 tot 7 maanden – wordt inbakeren gevaarlijk en zal je er onmiddellijk mee moeten stoppen..

De SwaddleMe® Wrapsack is geschikt voor baby’s van 1 - 4 maanden.

Eigenschappen:

 • Ontwikkelt in samenspraak met Amerikaanse experts op gebied van veilig slapen.
 • Geschikt voor pasgeboren baby’s welke onrustig slapen en elke keer wakker schrikken of zichzelf wakker ‘zwaaien’.
 • Uitgeruste baby’s zijn blije baby’s, dus ook verminderde kans op krampjes en andere ongemakken.
 • Voorzien grote flappen, welke sluiten d.m.v. klittenband, om de armen van je kindje snel en gemakkelijk je kindje in te bakeren.
 • Geeft de beentjes meer bewegingsruimte.
 • Rekt mee met de bewegingen van je kindje.
 • Armpjes kunnen later ook uit de Wrapsack, waardoor afbouwen makkelijker wordt.
 • Ademend materiaal, waardoor oververhitting voorkomen wordt.
 • Gemaakt van 100% katoen.


Specificaties:

 • Gewicht: 4.1 kg – 6.4 kg.
 • Lengte tot +/- 78 cm.
 • Leeftijd: ongeveer 1-4 maanden.
naar boven Productattributen

General

Merk Summer Infant
Naam Summer Infant SwaddleMe Wrapsack Wit / Grijze Sterren

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Wit
Model SwaddleMe Wrapsack
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Summer Infant SwaddleMe Wrapsack Wit / Grijze Sterren

Hoe waardeert u dit product? *

Gebruik
Algemeen
Prijs
Kwaliteit
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.