SUPER DEAL! SUPER DEAL! Maxi-Cosi Pebble Triangle Black + Maxi-Cosi FamilyFix Maxi-Cosi -36%

SUPER DEAL! Maxi-Cosi Autostoel Pebble Triangle Black + Maxi-Cosi FamilyFix

Volop genieten van je kleintje kan als je geen omkijken hebt naar het comfort en de veiligheid van je kind. Maxi-Cosi Pebble is het meest praktische autozitje, met doordachte handigheden die jou daarbij helpen. Nu inclusief een Maxi-Cosi FamilyFix. Met deze complete set are you ready to go!

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Niet op voorraad ?
 
naar boven Productinformatie

Volop genieten van je kleintje kan als je geen omkijken hebt naar het comfort en de veiligheid van je kind. Maxi-Cosi Pebble is het meest praktische autozitje, met doordachte handigheden die jou daarbij helpen. Nu inclusief een Maxi-Cosi FamilyFix. Met deze complete set are you ready to go!

De Maxi-Cosi Pebble over een innovatief 'easy out' gordelsysteem, die open blijft staan zodat je kind snel in en uit het zitje kan. De bekleding kan snel in de was, want het verwijderen van de hoes is zo gebeurd dankzij de flexibele rand, waarin ook een ruime zonnekap is ondergebracht. Da's handig, want je wil met je kleintje op alles voorbereid zijn, ook op de zon!

Installatie in de auto is secondenwerk. Klik het zitje vast op de 2wayFix, FamilyFix of de EasyBase 2 voor de grootst mogelijke (Isofix) veiligheid en gebruiksgemak. Maar ook met een 3-punts autogordel biedt de Pebble volop veiligheid: de speciale gordelhaken zijn zodanig ontworpen, dat je de autogordel niet kunt bevestigen als het zitje verkeerd geplaatst is.

Neem vooral je baby in de fraaie Maxi-Cosi Pebble mee naar buiten, want hij past perfect op alle wandelwagens (en sommige buggy's) van Maxi-Cosi en Quinny. Veel plezier!

De Maxi-Cosi FamilyFix is een volledig nieuw doordacht basis systeem welke in uw auto bevestigd wordt waarop u autozitjes kunt plaatsen uit verschillende groepen.

De FamilyFix is geschikt voor de Maxi-Cosi CabrioFix en Maxi-Cosi Pebble (baby autostoelen groep 0+ vanaf de geboorte tot ca. 85cm), later kan ook de Maxi-Cosi Pearl (peuter autostoelen groep 1 vanaf ca. 80cm - 105cm) op de FamilyFix worden geplaatst. De FamilyFix zorgt voor een gemakkelijke maar vooral veilige installatie.

Dankzij het unieke IsoFix systeem kan de FamilyFix rotsvast op de stoel in uw auto bevestigd worden. Waarop doorlopend de Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix en de Pearl heel gemakkelijk vastgeklikt kunnen worden, u hoeft dus geen moeilijke handelingen te verrichten om het stoeltje vast te zetten door middel van de autogordel. Door de FamilyFix staat het autostoeltje altijd super stabiel en veilig.

Dankzij de geïntegreerde indicator kunt u eenvoudig aflezen of het kinderzitje op de juiste manier is vastgeklikt. De poot aan de voorzijde van de FamilyFix, welke op de bodem van de auto afgesteld wordt, zorgt voor een betere stabiliteit bij frontale botsingen.

De veelvuldige Familyfix zorgt dus niet alleen voor een gemakkelijke bevestiging van uw het kinderzitje maar waarborgt een grote mate van veiligheid en stabiliteit en een correcte installatie van uw autostoel.

Eigenschappen:

 • Maxi-Cosi Pebble is geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 12 maanden (tot 13 kg).
 • Uitstekende testresultaten in combinatie met een base.
 • Optimale veiligheid en gebruiksgemak met de inbegrepen FamilyFix.
 • Side Protection System biedt optimale bescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant.
 • TÜV-goedgekeurd voor gebruik in vliegtuigen (www.tuv.com).
 • Buiten de auto flexibel te gebruiken met wandelwagens en buggy's van Maxi-Cosi, Bébé Confort en Quinny, met geheugenfunctie om autozitje van deze merken wandelwagens te verwijderen.
 • Compleet met zitverkleiner, gordelbeschermers en zonnekap.
 • Geïntegreerde zonnekap altijd bij de hand en eenvoudig onder de flexibele rand op te bergen.
 • Zitverkleiner voor kleinere baby's is uitneembaar.
 • Draagt prettig dankzij ergonomische beugel.
 • Gordelsysteem is eenvoudig met een hand te verstellen.
 • Handig opbergvak.
 • Bekleding kan zeer eenvoudig worden verwijderd dankzij flexibele rand en is wasbaar.
 • Goedgekeurd volgens de allerlaatste Europese veiligheidseisen ECE R44/04.
 • Nu speciaal extra voordelig geprijsd als complete set!
naar boven Productattributen

General

Merk Maxi-Cosi
Naam SUPER DEAL! Maxi-Cosi Autostoel Pebble Triangle Black + Maxi-Cosi FamilyFix

Specificaties

Garantie Standaard fabrieksgarantie
Bekleding wasbaar
Ligstand
Inclusief zitverkleiner
Kijkrichting kind Achterwaarts
Bevestigingswijze Isofix en/of Autogordel
Isofix geïntegreerd
Collectiejaar 2017
Kleur Zwart
i-Size klasse 40 - 85 cm
Groep Groep 0 - 0 tot 13 kg
Model Pebble + FamilyFix
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: SUPER DEAL! Maxi-Cosi Autostoel Pebble Triangle Black + Maxi-Cosi FamilyFix

Hoe waardeert u dit product? *

Gebruik
Algemeen
Prijs
Kwaliteit
naar boven Product video
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.