Waskussen Babyjem Met Babysluiting BabyJem

Waskussen Babyjem Met Babysluiting Ecru

Het Waskussen Babyjem Met Babysluiting is een comfortabel kussen waarin uw kind zich ontspannen zal voelen als hij verschoont wordt. Het waskussen is extra veilig door de opstaande randen. Het wordt is inclusief babysluiting en is te verkrijgen in 2 kleuren.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
€ 39,99
 
naar boven Productinformatie

Het Waskussen Babyjem Met Babysluiting is een comfortabel kussen waarin uw kind zich ontspannen zal voelen als hij verschoont wordt. Het waskussen is extra veilig door de opstaande randen. Het wordt is inclusief babysluiting en is te verkrijgen in 3 kleuren.

Product is te vekrijgen in blauw, ecru en roze
naar boven Productattributen

General

Merk BabyJem
Naam Waskussen Babyjem Met Babysluiting Ecru

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Ecru
Model Waskussen
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Waskussen Babyjem Met Babysluiting Ecru

Hoe waardeert u dit product? *

Kwaliteit
Gebruik
Algemeen
Prijs
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.