22 BF 10 Woody Nachtkastje Wensing

Woody Nachtkastje Zwart

Een mooi nachtkastje van Wensing Meubelen in het zwart. Bij Wensing Meubelen is er een doorlopende ontwikkeling van nieuwe artikelen, waarbij rekening wordt gehouden met de smaak en het budget van de klanten. De meubelen worden in Nederland seriematig geproduceerd. De meubelpakketten worden goed verpakt geleverd en zijn voorzien van een duidelijke montagetekening. Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Leverbaar met levertijd ?
€ 79,99
 
naar boven Productinformatie
Een mooi nachtkastje van Wensing Meubelen in het zwart. Bij Wensing Meubelen is er een doorlopende ontwikkeling van nieuwe artikelen, waarbij rekening wordt gehouden met de smaak en het budget van de klanten. De meubelen worden in Nederland seriematig geproduceerd. De meubelpakketten worden goed verpakt geleverd en zijn voorzien van een duidelijke montagetekening.
naar boven Productattributen

General

Merk Wensing
Naam Woody Nachtkastje Zwart

Specificaties

Garantie Standaard fabrieksgarantie
Afmetingen 46 x 47 x 49 cm
Kleur Zwart
Model Woody
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Woody Nachtkastje Zwart

Hoe waardeert u dit product? *

Gebruik
Algemeen
Prijs
Kwaliteit
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.