XAdventure Autostoel Ultra 360 X-Adventure -45%

XAdventure Autostoel Ultra 360

Met de XAdventure Ultra autostoel ben je helemaal klaar voor een veilige en comfortabele autorit. De autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar en groeit met je kindje mee. Het stoeltje is 360 graden draaibaar zo kan je je kindje gemakkelijk in de auto zetten.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Leverbaar met levertijd ?
 
naar boven Productinformatie

Met de XAdventure Ultra autostoel ben je helemaal klaar voor een veilige en comfortabele autorit. De autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar en groeit met je kindje mee. Het stoeltje is 360 graden draaibaar zo kan je je kindje gemakkelijk in de auto zetten.

De XAdventure Ultra is een groep 0+1 autostoel (0-18 kg) en kan vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar gebruikt worden. Voor groep 0 (0-13 kg) plaats je de zitting tegen de rijrichting in en voor groep 1 (9-18 kg) plaats je deze met de rijrichting mee. 

Veiligheid

Ook aan veiligheid is gedacht. De autostoel wordt eenvoudig en zeer veilig vast gezet met behulp van het Isofix systeem.  De Ultra 360 wordt geleverd met een Isofix base met steunpoot. Deze steunpoot zorgt voor extra stabiliteit en geeft extra bescherming in het geval van een botsing.

Qua veiligheid voldoet de XAdventure Ultra 360 aan alle voorwaarden. De de autostoel is geschikt voor achterwaarts vervoer en voldoet daarmee aan het nieuwste veiligheidsadvies om een kind zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren. Daarnaast heeft het stoeltje een 5-punts veiligheidsgordel met comfortabele gordelbeschermer en grote zijkussens die optimale bescherming bieden bij zijwaartse botsingen.

Comfort

Voor optimaal comfort is de autostoel in verschillende zit- en ligposities te verstellen, waaronder een comfortabele slaapstand. De verstelbare hoofdsteun biedt extra ondersteuning aan het hoofdje, en de stoelverkleiner zorgt ervoor dat de autostoel met je kindje meegroeit. 

 Eigenschappen:

 • Groep 0+1 autostoel (0-18 kg, 0 tot ongeveer 4 jaar)
 • Geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar
 • Zitting kan draaien voor eenvoudig in- en uitstappen
 • Verschillende zit- en ligposities
 • Isofix Base met steunpoot
 • Optimale zijwaartse bescherming
 • 5-punts veiligheidsgordel
 • Verstelbare hoofdsteun
 • Comfortabele gordelkussens
 • Inclusief comfortabel verkleinkussen, te gebruiken vanaf de geboorte 
 • Goedgekeurd volgens de ECE-R44 norm
 • Gewicht: 9,9 kg
naar boven Productattributen

General

Merk X-Adventure
Naam XAdventure Autostoel Ultra 360

Specificaties

Garantie Standaard fabrieksgarantie
Bekleding wasbaar
Ligstand
Inclusief zitverkleiner
Kijkrichting kind Voorwaarts of achterwaarts
Bevestigingswijze Isofix
Isofix geïntegreerd
Collectiejaar 2020
Kleur Zwart
i-Size klasse
Groep Groep 0/1 - 0 tot 18 kg
Model Ultra 360
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: XAdventure Autostoel Ultra 360

Hoe waardeert u dit product? *

Algemeen
Prijs
Kwaliteit
Gebruik
naar boven Product video
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.