Yookidoo Spin Sort Spout Pro Waterfontein

Yookidoo Spin Sort Spout Pro Waterfontein

Deze gave waterspuiter Flow ‘N’ Fill Spout van het merk Yookidoo zal je kindje eindeloos vermaken tijdens het badderen. De waterspuiter, die gemakkelijk hecht aan het bad, pompt het water uit het bad en creëert een eindeloze stroom van water, zonder verspilling van water uit de kraan. De 3 verwisselbare kopjes hebben elk een ander spuiteffect. De Spin ´N´ Sort Spout Pro draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en de hand- en oogcoördinatie van je kindje. Speciaal ontworpen voor kleine handen door middel van eenvoudige grip.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
€ 29,95
 
naar boven Productinformatie

Deze gave waterspuiter Flow ‘N’ Fill Spout van het merk Yookidoo zal je kindje eindeloos vermaken tijdens het badderen. De waterspuiter, die gemakkelijk hecht aan het bad, pompt het water uit het bad en creëert een eindeloze stroom van water, zonder verspilling van water uit de kraan. De 3 verwisselbare kopjes hebben elk een ander spuiteffect. De Spin ´N´ Sort Spout Pro draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en de hand- en oogcoördinatie van je kindje. Speciaal ontworpen voor kleine handen door middel van eenvoudige grip. De Spin ´N´ Sort Spout Pro werkt op 3x AA-batterijen. (niet inbegrepen) Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden. Yookidoo viert het belang van ontdekken door de invoering van een geheel nieuwe benadering om te spelen en te leren door middel van het stimuleren met interactieve en zeer innovatieve producten. Babyspeelgoed van Yookidoo staat voor plezier, entertainment, exploratie en ontdekking.

Eigenschappen:

  • Kleur: Multicolor
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting: 39x28x9
  • Vanaf 9m+
naar boven Productattributen

General

Merk Yookidoo
Naam Yookidoo Spin Sort Spout Pro Waterfontein

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Diversen
Model Yookidoo
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Yookidoo Spin Sort Spout Pro Waterfontein

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit
Gebruik
Algemeen
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.