Onderdelen 1 tot 72 van totaal 137

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 137

Lampen

Nu bestellen: lamp babykamer

U hebt nagedacht over een mooi babybedje, een handige kast, een commode om de baby te verschonen, wat kleine details: de babykamer is klaar. Of niet? Hebt u ook gedacht aan een mooie lamp voor de babykamer? Verlichting is één van de belangrijkste onderdelen van een babykamer. Het is belangrijk om goede verlichting te hebben, om precies te zien wat u doet. Sfeervolle verlichting is ook belangrijk; die zorgt er namelijk voor dat uw kindje steeds weer de kans heeft om tot rust te komen.

Een lamp voor de babykamer koopt u gewoon bij Baby & Tiener. Daar hebt u keuze uit verschillende soorten en mate. Denk bijvoorbeeld aan een mooi nachtlampje of een grappige hanglamp. Er is altijd wel een lamp die helemaal past bij de sfeer van uw ideale babykamer.

Lamp babykamer in elke kleurstelling

Geen babykamer is hetzelfde. Daarom is het assortiment van Baby & Tiener heel divers. Er zijn lampjes verkrijgbaar in allerlei kleuren. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een vrolijk gekleurd lampje van Cloud B of een zilveren nachtlampje van Nijntje. Waar u ook voor gaat; met een lamp maakt u een babykamer écht helemaal af.

Voor een extra bijzondere vorm van verlichting kiest u een knuffellamp. Neem bijvoorbeeld de Twilight Turtle, een zachte schildpadknuffel met een ware sterrenhemel in het schild. Als deze lamp aangezet wordt, verschijnen op het plafond tientallen sterretjes. Zo slaapt uw kind zonder problemen heerlijk in. Uiteraard zijn deze lampen ook als andere knuffeldieren verkrijgbaar.

Veilig bestellen en betalen

Baby & Tiener maakt het bestellen van een lamp voor de babykamer graag extra gemakkelijk. Zo kunt u bij ons direct betalen via veilige systemen als iDeal en Bancontact. Daarnaast is het mogelijk om achteraf te betalen. Hiervoor betaalt u wel extra kosten. Wilt u liever gespreid betalen? Ook dat is een mogelijkheid bij Baby & Tiener.    

Heeft u een mooie lamp gevonden? Plaats dan direct uw bestelling. Als deze voor 15:00 bij ons binnen is, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag bezorgd wordt. Bij bestellingen vanaf €99,99 betalen wij bovendien de verzendkosten. Dat scheelt!