Traphekjes

Bij Baby & Tiener Megastore vinden wij de veiligheid van jouw kindje het allerbelangrijkst. Het moment dat je kindje gaat kruipen en lopen is heel bijzonder. Als ouder zijnde ben je ontzettend trots, maar ook extra oplettend en voorzichtig. Een traphekje draagt bij een veilige leefomgeving wanneer je kindje op ontdekkingstocht gaat in huis. Scroll snel verder en ontdek ons assortiment traphekjes!

30 producten

Pagina
 1. Noma Traphek Easy Fit Pressure Wit
  Waardering:
  0%
  € 49,95
 2. Noma Traphek Easy Fit Pressure Zwart
  Waardering:
  0%
  € 49,95
 3. Safety 1st Traphek Auto Close White
  Waardering:
  0%
  € 32,50
 4. Childhome Deur/Traphek Naturel Hout
  Waardering:
  0%
  € 74,95
 5. Childhome Deur/Traphek Wit Hout
  Waardering:
  0%
  € 84,95
 6. Childhome Deur/Traphek Supra Metal Wit
  Waardering:
  0%
  € 64,95
 7. Childhome Deurhek Eltra Wit
  Waardering:
  0%
  € 64,95
 8. Cabino Traphek / Deurhek Hout Wit
  Waardering:
  0%
  € 37,95
 9. Safety 1st Traphek Flat Step
  Waardering:
  0%
  € 44,99
 10. Safety 1st Traphek Easy Close Metal Extra Tall
  Waardering:
  0%
  € 39,99
 11. Traphek Baby Dan Guard Me Verlengdeel 24cm
  Waardering:
  0%
  € 25,95
 12. Happy Baby Traphek Premier Wit 73 - 93 cm
  Waardering:
  0%
  € 65,95
 13. Noma Traphek 3 Panels White
  Waardering:
  0%
  € 115,00
 14. Noma Traphek 5 Panels White
  Waardering:
  0%
  € 129,00
 15. Noma Traphek Hout Wit
  Waardering:
  0%
  € 49,95
 16. Noma Traphek Metaal Wit
  Waardering:
  0%
  € 39,95

30 producten

Pagina

Een traphekje voor de veiligheid van je kindje

Het moment dat je kindje gaat kruipen en lopen is heel bijzonder. Als ouder zijnde ben je ontzettend trots, maar ook extra oplettend en voorzichtig. Een traphekje komt in dat geval goed van pas! Het draagt bij aan een veilige leefomgeving wanneer je kindje op ontdekkingstocht gaat in huis. Je bevestigt een traphekje in het trapgat of in de deuropening.

Bij Baby & Tiener Megastore vind je het grootste assortiment traphekjes!

Geen enkel huis is hetzelfde, daarom vind je bij ons een groot assortiment traphekjes. Zoek je een oprolbaar traphekje, een traphekje die uitschuifbaar is, een traphekje met hoek of een traphekje die je kunt gebruiken bij een open trap? Welk traphekje je ook zoekt, je vindt het bij Baby & Tiener Megastore! Wij begrijpen dat naast veiligheid een nette afwerking ook belangrijk is. Een traphekje zonder boren is dan de oplossing voor een veilige, maar nette afwerking. Een traphekje zonder boren wordt ook wel een klem traphekje genoemd. Het traphekje klem je als het ware tussen de muren of in de deuropening met een klembevestiging.

Hulp bij het vinden van het juiste traphekje

Bij de aanschaf van een traphekje moet de rekening houden met de grootte van het trapgat of deuropening. De juiste afmeting van het traphekje bepaal je door de afstand van muur tot muur op te meten. Je kunt het traphekje vervolgens eenvoudig monteren aan de bovenverdieping van de trap of in de deuropening.Twijfel je of kun je wat hulp vinden bij het vinden van het juiste traphekje? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze Megastores. Onze product experts staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van het juiste traphekje!

Een traphekje kopen

Heb jij een traphekje gevonden dat voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat het traphekje speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om het traphekje op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om het traphekje op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!