Tepelbeschermers

Een tepelhoedje is een handig hulpmiddel voor moeders die borstvoeding geven. Door gebruik te maken van tepelhoedjes bescherm je pijnlijke tepels, zonder dat dit ten koste gaat van het huidcontact tussen moeder en kind. Op deze pagina vind je diverse soorten tepelhoedjes. Met een ruim assortiment aan topmerken, vind je altijd tepelbeschermers die bij jou passen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wanneer gebruik je een tepelhoedje?

Een tepelhoedje is een dun siliconen hoesje met drink gaatjes die je op de tepel plaatst tijdens het geven van borstvoeding. Een tepelhoedje is zo gevormd dat het optimaal om de tepel heen past, zonder dat dit ten koste gaat van het huidcontact tussen moeder en kind. Dit is erg belangrijk, omdat dit de melkafgifte stimuleert. Je kunt een tepelhoedje om verschillende redenen gebruiken:

  • Wanneer er sprake is van vlakke of ingetrokken tepels;
  • Bij stuwing;
  • Bij verminderde zuigkracht van je kindje;
  • Tijdens de overgang van de fles naar de borst;
  • Bij een afwijkend mondje.

Tepelhoedjes kopen

Tepelhoedjes koop je bij Baby & Tiener Megastore. Je vindt bij ons het grootste assortiment tepelhoedjes én je profiteert van de laagste prijsgarantie! Is jouw bestelling op voorraad en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag! Je ontvangt van ons een track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikt tepelhoedje?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het best lastig kan zijn om online een geschikt tepelhoedje te vinden. Onze product experts staan daarom graag voor je klaar om je te begeleiden bij deze zoektocht. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, chat, e-mail, telefoon of social media. Wil je het tepelhoedje liever eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Laat je inspireren door onze mooie shop-in-shops van o.a. Avent, Difrax en Lansinoh ! Wanneer mogen wij jou begroeten in één van onze prachtige Megastores? Klik hier voor onze contactgegevens en plan jouw bezoek!