Boxmatrassen

Een vlakke ondergrond is erg belangrijk voor de ontwikkeling van je baby. Daarom raden wij aan om in de box een boxmatras te gebruiken. Met een boxmatras weet je namelijk zeker dat je kindje veilig en comfortabel in de box ligt. Een boxmatras is vaak dunner dan een normaal matras en wordt gebruikt met een hoeslaken en een boxkleed. Op deze pagina vind je diverse boxmatrassen. Je kunt kiezen uit diverse afmetingen en materialen. Scroll snel verder en ontdek het boxmatras dat bij jouw box past!

10 producten

10 producten

Een boxmatras voor een veilige en comfortabele ondergrond

Het is belangrijk dat pasgeboren baby’s veel op hun rug liggen. Op deze manier leren ze zich uit te strekken en krijgen zij controle over de bewegingen van hun armen en benen. Een vlakke ondergrond is hierbij van belang. Aangezien baby’s veel tijd doorbrengen in de box, raden wij aan om een boxmatras te gebruiken. Met een boxmatras weet je namelijk zeker dat je kindje veilig en comfortabel kan liggen, rollen en spelen. Een boxmatras is meestal 95 x 75 cm, maar je vindt op deze pagina ook andere afmetingen. Zo vind je altijd een boxmatras dat past bij jouw box.

Een box matras, een hoeslaken en een boxkleed?

Een veelgestelde vraag in onze Megastore is wat je allemaal nodig hebt voor de box. Net als een ledikant, maak je een box op met een box matras en hoeslaken. Het hoeslaken beschermt het box matras tegen vuil en vocht en kan gemakkelijk gewassen worden in de wasmachine. Op het box matras wordt vaak een boxkleed gebruikt. Boxkleden zijn verkrijgbaar in diverse mooie kleuren en prints en beschikken vaak over leuke speeltjes die de ontwikkeling van je kleintje stimuleren. Hierbij kun je denken aan verschillende geluidjes, spiegeltjes en bijtringen. Bovendien ziet een boxkleed er altijd erg gezellig uit!

Een matras voor de box kopen

Heb jij een goed matras voor de box? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is de bestelling voorradig en bestel je op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd. Zodat je het boxmatras de volgende dag al kunt gebruiken.

 

Twijfel je of kun je wat advies gebruiken over de het juiste matras voor jouw box? Kom dan eens langs en breng een bezoek aan één van onze Megastores of neem contact met ons op. Onze product experts graag voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van het perfecte boxmatras.