Boxen op wielen

Een box op wielen is ontzettend handig wanneer je de box in verschillende ruimtes wilt gebruiken. Dankzij de wieltjes kun je de babybox verplaatsen naar de door jou gewenste plek en kun je kindje altijd dichtbij je houden. Staat de box op de goede plek? Klik dan de wieltjes vast zodat je kindje veilig kan spelen in de box. Lijkt een box op wielen jou wel wat? Scroll dan snel verder en ontdek ons aanbod!

8 producten

8 producten

Een baby box op wielen

Een box op wielen is ontzettend handig wanneer je de box in verschillende ruimtes wilt gebruiken. Dankzij de wieltjes kun je de babybox verplaatsen naar de door jou gewenste plek en kun je kindje altijd dichtbij je houden. Anderzijds vinden baby’s het fijn als er iemand in de buurt is. Staat de box op de goede plek? Klik dan de wieltjes vast zodat je kindje veilig kan spelen in de box.

Een baby box op wielen scoor je bij Baby & Tiener Megastore!

Een box op wielen biedt dezelfde gemakken als een normale babybox. Je kunt een box op wielen vanaf de geboorte gebruiken. Gebruik de bodem op de hoogste stand, zodat je gemakkelijk je kindje uit de box kunt tillen. Kan je kindje zich zelfstandig oprichten? Verlaag de bodem dan, zodat je kindje veilig in de box kan spelen. Een box wordt vaak in de woonkamer gebruikt. Je vindt daarom in onze webshop een groot assortiment babyboxen, zodat er altijd een box is die perfect in jouw interieur past. Ga jij voor een ronde box op wielen, een zwarte box op wielen of voor een neutrale witte box op wielen? Welke box op wielen je ook zoekt, je vindt het in de webshop van Baby & Tiener Megastore.

Een box op wielen kopen

Heb jij een box op wielen gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat de babybox speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om de box op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om de box op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!