Accessoires

Bij Baby & Tiener Megastore houden wij van het totale plaatje. Heb je een leuk baby outfitje op het oog? Dan kun je er zeker van zijn dat wij ook de perfecte bijpassende sokjes, haarbandjes en mutsjes in ons assortiment hebben! Ook voor perfecte basics in fijne uni kleuren ben je bij ons aan het juiste adres. Scroll snel verder en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment babykleding accessoires!

8 producten

8 producten

Mutsjes en haarbandjes voor je baby

Bij Baby & Tiener Megastore houden wij van het totale plaatje. Heb je een leuk baby outfitje op het oog? Dan kun je er zeker van zijn dat wij ook de perfecte bijpassende sokjes, haarbandjes en mutsjes in ons assortiment hebben! Met een bijpassend mutsje of haarbandje maak je de outfit van je baby helemaal af! Bovendien zorgt een mutsje ervoor dat het hoofdje van je baby lekker warm blijft. Ideaal voor pasgeboren baby’s of tijdens de frissere dagen! Je vindt op deze pagina baby mutsjes en haarbandjes in de mooiste printjes en kleuren. Ook voor perfecte basics in fijne uni kleuren ben je bij ons aan het juiste adres. 

Babykleding accessoires kopen

Heb jij de perfecte babykleding accessoires gevonden die de outfit van je kleintje compleet maken? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Zijn de accessoires op voorraad en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan zorgen wij dat jouw pakketje dezelfde dag nog wordt verstuurd! Je ontvangt van ons een bevestigingsmailtje met een track & trace code, zodat je het pakketje kunt volgen! P.S. Wij vinden het super leuk als je het outfitje van je kleintje met ons deelt! Tag @babyentiener in jouw Instagram post met het bij ons gescoorde baby outfitje, zodat wij jou kunnen reposten!