Tuitbekers

Zodra je baby zelfstandig kan zitten, kunnen jullie beginnen met het oefenen van zelfstandig drinken. Niet alle kindjes kunnen direct uit een open beker drinken. Een tuitbeker kan in dat geval een goede opvolger zijn van de babyfles. Op deze pagina vind je de meest populaire tuitbekers van dit moment. Scroll snel verder en ontdek welke tuitbeker het beste bij jouw baby past.

12 producten

12 producten

Welke tuitbeker is geschikt voor je baby?

Je kunt kiezen uit een tuitbeker met een zachte of een harde tuit. Een tuitbeker met zachte tuit is vaak een logische opvolger van de babyfles. De overgang is dankzij de zachte tuit gemakkelijk aangezien deze veel lijkt op de flesspeen. Een tuitbeker met zachte tuit is bovendien erg geschikt voor kindjes zonder tanden. Zodra je kindje tandjes krijgt, raden wij aan om over te stappen op een tuitbeker met een harde tuit. Tijdens het drinken uit een tuitbeker, wordt de hand-oogcoördinatie van je baby gestimuleerd. Naast de keuze voor een harde of zachte tuit, kun je ook kiezen voor verschillende soorten handgrepen, inhoud of voor een tuitbeker met anti lek ventiel.

Een tuitbeker kopen

Heb je een tuitbeker gevonden die perfect aansluit op de behoefte van je kindje? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is de tuitbeker voorradig en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan zorgen wij dat je pakketje dezelfde dag nog wordt verstuurd. Je ontvangt van ons een mailtje met de track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen. Twijfel je over de tuitbeker? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productexperts staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van een geschikte tuitbeker voor je baby. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, telefoon, e-mail, chat of social media. Ook ben je van harte welkom in onze mooie Megastores in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel. Hier vind je alle topmerken onder één dak en profiteer je altijd van de laagste prijsgarantie! Klik hier voor onze contactgegevens.