Gehoorbescherming

Het gehoor van de allerkleinsten is gevoelig en in ontwikkeling. Harde geluiden kunnen leiden tot overprikkeling en gehoorschade. Neem je je kindje mee naar een kermis, festival of gaan jullie samen kijken naar het vuurwerk? Wees dan goed voorbereid en zorg voor oorbeschermers voor je baby. Op deze pagina vind je een groot assortiment kinder gehoorbescherming. Aan iedere leeftijd is gedacht, zodat je voor ieder kind de juiste gehoorbescherming kunt vinden.

4 producten

 1. Alecto Gehoorbeschermer BV-71 Blauw
  Alecto Gehoorbeschermer BV-71 Blauw
  Waardering:
  0%
   18,99
 2. Alecto Gehoorbeschermer BV-71 Groen
  Alecto Gehoorbeschermer BV-71 Groen
  Waardering:
  0%
   18,99
 3. Alecto Gehoorbeschermer BV-71 Roze
  Alecto Gehoorbeschermer BV-71 Roze
  Waardering:
  0%
   18,99
 4. Alecto Gehoorbeschermer BV-71 Zwart
  Alecto Gehoorbeschermer BV-71 Zwart
  Waardering:
  0%
   18,99

4 producten

Gehoorbescherming voor je baby

Gehoorbescherming voor je baby mag absoluut niet ontbreken wanneer jullie er samen graag op uit trekken. Het gehoor van de allerkleinsten is namelijk gevoelig en in ontwikkeling. Harde geluiden kunnen leiden tot overprikkeling en gehoorschade. Wees in dat geval goed voorbereid en ga niet de deur uit zonder gehoorbescherming voor je baby. Dankzij de gehoorbescherming kan je kindje ongestoord slapen en niet overprikkeld raken.

Welke oorbeschermers heb ik nodig voor mijn baby of kind?

Je vindt in onze webshop verschillende soorten oorbeschermers die je kunt gebruiken voor je baby. Vaak beschikken oorbeschermers over een flexibele en comfortabele hoofdband die geen druk uitvoert op het hoofdje. Deze oorbeschermers kun je gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 36 maanden. Is je kindje al groter? Neem dan eens een kijkje naar oorbeschermers met een beugel. Deze beugel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal en groeit gemakkelijk mee met je kindje.

Kinder gehoorbescherming kopen

Heb jij de juiste gehoorbescherming voor je baby of kind gevonden? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat de gehoorbescherming speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om de kinder gehoorbescherming op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om de stopcontactbeveiliging op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!