Deurklemmen & deurstoppers

Baby op komst? Tijd om het huis veilig en babyproof te maken! Zodra je kindje namelijk kan kruipen, gaat de ontdekkingstocht beginnen. Zorg dus dat je op tijd begint met het creëren van een veilige leefomgeving voor je kindje. Met behulp van een deurstopper voorkom je dat de deur hard dicht kan vallen. Neem een kijkje naar onze uitgebreide assortiment deurbeveiliging op deze pagina en start vandaag nog met het babyproof maken van je huis!

3 producten

 1. Verlaagde Prijs
  Cabino Deurstopper Wit
  Cabino Deurstopper Wit
  Waardering:
  0%
  Normaal  2,99 Voor  1,49
 2. Verlaagde Prijs
  Cabino Flexibele Kastdeurklem
  Cabino Flexibele Kastdeurklem
  Waardering:
  0%
  Normaal  3,99 Voor  1,99
 3. Childhome Deurstopper 2 Stuks
  Waardering:
  0%
   5,95

3 producten

Waarom een deurklem gebruiken?

Baby op komst? Tijd om het huis veilig en babyproof te maken! Zodra je kindje namelijk kan kruipen, gaat de ontdekkingstocht beginnen. Zorg dus dat je op tijd begint met het creëren van een veilige leefomgeving voor je kindje. Met behulp van een deurklem of deurstopper voorkom je dat de deur hard dicht kan vallen. Een deurklem is gemaakt van licht, zacht materiaal en is gemakkelijk aan de zijkant van de deur te plaatsen.

Een deurstopper voor de kinderkamer kopen

Heb jij de juiste deurstopper gevonden voor de kinderkamer? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat de deurklem speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om de deurklem op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om de deurklem op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!