Speelgoed

Met speelgoed voor de kinderwagen maak je van elke wandeling een feestje! Er is veel verschillend  speelgoed verkrijgbaar wat aan de kinderwagen kan worden bevestigd, zoals voelboekjes, speelkoorden, wagenspanners en muziekdoosjes. Al het speelgoed kan meestal gemakkelijk worden vastgemaakt met een lusje of clip en daardoor kan je het niet zomaar verliezen. Zo kan je kindje tijdens de wandeling lekker spelen, kijken en nieuwe dingen ontdekken! Een kinderwagen speeltje stimuleert namelijk de ontwikkeling van de zintuigen dankzij alle mooie kleurtjes, stofstructuren en geluidjes.

Speelgoed

30 producten

Pagina
 1. MF Loopy Links
  Playgro MF Loopy Links
  Waardering:
  0%
  Normaal  10,99 Voor  5,95
 2. Little Dutch Wagenspanner Sailors Bay
  Little Dutch Wagenspanner Sailors Bay
  Waardering:
  0%
   17,95
 3. Little Dutch Buggyboekje Sailors Bay
  Little Dutch Buggyboekje Sailors Bay
  Waardering:
  0%
   12,95
 4. Playgro Tinkle Trio
  Playgro Kinderwagenspeeltje Tinkle Trio
  Waardering:
  0%
   17,99
 5. B-Kids Soft Go-Gaga Spiral Activity
  B-Kids Soft Go-Gaga Spiral Activity
  Waardering:
  0%
   25,99
 6. Nijntje Wagenspanner Vintage Sunny Stripes
  Nijntje Wagenspanner Vintage Sunny Stripes
  Waardering:
  0%
   16,95
 7. Little Dutch Autostoelspeeltje Little Farm
  Little Dutch Autostoelspeeltje Little Farm
  Waardering:
  0%
   17,95
 8. Nijntje Wagenspanner Fluffy blue
  Nijntje Wagenspanner Fluffy blue
  Waardering:
  0%
   16,95
 9. Little Dutch Muziekdoosje Ster Pure Olive
  Little Dutch Muziekdoosje Ster Pure Olive
  Waardering:
  0%
   27,95
 10. Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck
  Jollein Wagenhanger Spring Garden Duck
  Waardering:
  0%
   8,99
 11. B-Kids Safari Speelboog
  B-Kids Safari Speelboog
  Waardering:
  0%
   29,99

30 producten

Pagina

Speelgoed voor de kinderwagen

Muziekdoosjes, voelboekjes, speelkoorden en wagenspanners zijn allemaal heel geschikt om vast te maken aan de kinderwagen. Dit speelgoed kan gemakkelijk worden bevestigd met een lusje of clip en daardoor kan je het ook niet zomaar verliezen. Het speelgoed maakt de wandeling een stuk leuker voor je kindje! Zo heeft hij of zij altijd wat om naar te kijken en om mee te spelen. Naast dat het heel leuk is, is het ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de zintuigen. Dankzij alle vrolijke kleurtjes, stofstructuren en geluidjes van het speelgoed wordt de ontwikkeling gestimuleerd.

Een wagenspanner

Een wagenspanner kan gemakkelijk worden opgehangen aan de kap van de kinderwagen. Vaak hangen hier leuke knuffeltjes, rammelaars of andere speeltjes aan. Het bevordert de hand-oog coördinatie van je kindje en laat je kindje spelenderwijs nieuwe dingen ontdekken. Het voordeel van een wagenspanner is dat deze ook aan de autostoel bevestigd kan worden. Zo kan je kindje ook genieten van de speeltjes wanneer jullie samen met de auto op pad gaan.

Ontspanning voor je kindje met een muziekdoosje

Is het tijd voor je kindje om even een dutje te doen in de kinderwagen? Of is hij of zij een beetje onrustig? Hang dan een muziekdoosje op in de wagen! Een muziekdoosje speelt een vrolijk deuntje af en zorgt er gegarandeerd voor dat je kindje snel weer rustig wordt. Zo kan je onbezorgd verder gaan met je wandeling en kan je kindje lekker in de wagen blijven liggen.

Een voelboekje voor aan de kinderwagen

Een voelboekje voor de kinderwagen zorgt gegarandeerd voor veel vermaak. Dankzij de afbeeldingen in het boekje, de verschillende stofjes waarvan hij is gemaakt en de verschillende structuren en misschien wel knispergeluidjes zorgt het boekje voor nieuwe uitdagingen voor je kindje. Het boekje bevordert de hand-oog coördinatie en zorgt er voor dat je kindje zich niet zal vervelen tijdens de wandeling!  

Speelgoed voor de kinderwagen kopen

Heb jij leuk speelgoed voor aan de kinderwagen gevonden? Ga je voor een wagenspanner, een voelboekje of juist voor een muziekdoosje? Je kan het speeltje gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Wanneer het artikel op voorraad is en je hebt het voor 15:00 besteld, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd! Wil je al het speelgoed liever eens in het echt komen bekijken? Dat kan natuurlijk ook! In de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel vindt je een heel groot assortiment speelgoed voor de kinderwagen.