Speelgoed

Maak van iedere wandeling een feestje met een speeltje voor aan de kinderwagen! Een kinderwagen speelkoord is speciaal ontworpen voor onderweg. Je kunt het vaak met behulp van een lusje of clip bevestigen aan de kinderwagen zodat je het speeltje niet kunt verliezen. Handig, maar vooral extra fun! Tijdens het wandelen kan je kleintje namelijk naar hartelust spelen en ontdekken. Een kinderwagen speeltje stimuleert namelijk de ontwikkeling van de zintuigen dankzij de verschillende mooie kleurtjes, geluidjes en stofstructuren. 

104 producten

Pagina
 1. Baby's Only Muziekdoosje Ster Baby Blauw
  Waardering:
  0%
  € 34,95
 2. Baby's Only Muziekdoosje Ster Antraciet
  Waardering:
  0%
  € 34,95
 3. Happy Horse Muziekdoosje Rabbit Richie Ivory
  Waardering:
  0%
  € 21,99
 4. Happy Horse Muziekdoosje Rabbit Richie Clay
  Waardering:
  0%
  € 21,99
 5. Happy Horse Muziekdoosje Rabbit Richie Blue
  Waardering:
  0%
  € 21,99
 6. Happy Horse Muziekdoosje Rabbit Richie Pink
  Waardering:
  0%
  € 21,99
 7. Baby's Only Muziekdoosje Ster Uni Kabel Wit
  Waardering:
  0%
  € 34,95
 8. Baby's Only Muziekdoosje Ster Mint/Wit
  Waardering:
  0%
  € 34,95
 9. Playgro Dingly Dangly Floss The Fairy
  Waardering:
  0%
  € 10,99
 10. Baby's Only Muziekdoos Hart Classic Mint
  Waardering:
  0%
  € 39,95
 11. Baby's Only Muziekdoosje Ster Kabel Uni Beige
  Waardering:
  0%
  € 34,95
 12. Happy Horse Rabbit Richie Lagoon Musical
  Waardering:
  0%
  € 21,99
 13. Baby's Only Muziekdoosje Vogel SUN zwart/wit
  Waardering:
  0%
  € 39,95

104 producten

Pagina

Van kinderwagen speelkoord tot voelboekje

Ben jij op zoek naar een leuk speeltje voor aan de kinderwagen? Dan ben je bij Baby & Tiener Megastore aan het juiste adres. Je vindt bij ons het leukste assortiment kinderwagen speelgoed. Van kinderwagen speelkoord tot voelboekje, wij hebben het! Er zijn allerlei leuke opties voor een kinderwagen speeltje. Een pasgeboren baby houdt bijvoorbeeld vooral van kijken naar een speelkoord of wagenspanner terwijl een groter kindje zich liever vermaakt met een voelboekje. Je vindt bij ons kinderwagen speeltjes van o.a. Little Dutch, Tiny Love, Playgro, Happy Horse en Nijntje.

Speeltje voor de kinderwagen kopen

Een speeltje voor aan de kinderwagen bestel je veilig en snel via onze webshop. Is het product voorradig en plaats je de bestelling voor 15:00, dan verzenden wij jouw pakketje nog dezelfde dag! Wil je ons assortiment met kinderwagen speelgoed liever in het echt bekijken? Kom dan eens langs bij een van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Je vindt hier de leukste speelgoed shop-in-shops van Little Dutch, Happy Horse, nijntje, Infantino, Playgro en Tiny Love! Bovendien staan onze product experts graag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste kinderwagen speelkoord. Wanneer kom je eens langs? Bekijk onze contactgegevens en plan jouw bezoek!