Mond/spuugdoekjes

Je vriendinnen hebben je vast al gewaarschuwd: zonder spuugdoekjes kun je niet de deur uit. Je gebruikt een mond- of spuugdoekje om bijvoorbeeld een vieze mond of handjes schoon te maken. Deze doekjes zijn meestal gemaakt van hydrofiel, bamboe of badstof. Deze zachte stoffen zijn uitermate geschikt voor de kwetsbare babyhuid. Benieuwd naar ons aanbod? Scroll snel verder!

5 producten

5 producten

Niet meer zonder spuugdoekjes de deur uit!

Je vriendinnen hebben je vast al gewaarschuwd: zonder spuugdoekjes kun je niet de deur uit. Monddoekjes en spuugdoekjes zijn kleine doekjes die altijd van pas komen. Je gebruikt een mond- of spuugdoekje bijvoorbeeld tijdens het voeden om de mond schoon te maken, maar je kunt ze ook over je schouder slaan om je kleding te beschermen bij het laten van een boertje. Wordt je kindje al wat groter? Dan zijn spuugdoekjes ideaal voor onderweg om handjes schoon te maken. Deze doekjes zijn meestal gemaakt van hydrofiel, bamboe of badstof. Spuugdoekjes nemen gemakkelijk vocht op en zijn op een hete temperatuur te wassen. Dankzij de zachte kwaliteit zijn monddoekjes en spuugdoekjes uitermate geschikt voor de kwetsbare babyhuid.

Groot assortiment monddoekjes en spuugdoekjes!

De leukste monddoekjes en spuugdoekjes scoor je bij Baby & Tiener Megastore! Aan ieder merk, stijl en budget is gedacht zodat je altijd een mond- of spuugdoekje vindt die bij je past. Houd je van basic of ga je liever voor een opvallend printje? Selecteer jouw favoriete merk en ontdek ons assortiment monddoekjes en spuugdoekjes!

Monddoekjes en spuugdoekjes voor je baby kopen

Monddoekjes en spuugdoekjes mogen niet ontbreken in jouw baby uitzet. Heb je online een spuugdoekje gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk online. Is het spuugdoekje voorradig en plaats je de bestelling op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw pakketje nog dezelfde dag verstuurd!

Heb je vragen over het gebruiken van monddoekjes en spuugdoekjes voor je baby? Neem dan contact met ons op. Onze productexperts zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon, e-mail en social media, maar staan uiteraard ook in onze Megastores voor je klaar. Hier kun je monddoekjes en spuugdoekjes eerst bekijken en uitproberen voordat je overgaat tot aankoop. Klik hier voor onze contactgegevens!