Draagzakken

Een baby is het liefst zo dicht mogelijk bij papa of mama. Negen maanden lang heeft je kindje veilig en warm in mama’s buik gezeten. Eenmaal op aarde kunnen de omstandigheden van buitenaf voor een hoop prikkels zorgen. Gelukkig is daar een hele handige oplossing voor, namelijk: een baby draagzak. Op deze pagina hebben wij de beste draagzakken van dit moment verzameld. Gebruik de filters en ontdek welke draagzak het beste bij jou en je baby past!

Draagzakken

57 producten

Pagina
 1. Babylonia Draagzak Flexia Deep Grey
  Waardering:
  0%
   139,95
 2. Babylonia Draagzak Flexia Grey Violet
  Babylonia Draagzak Flexia Grey Violet
  Waardering:
  0%
   139,95
 3. Babylonia Draagzak Tricot Click Black
  Babylonia Draagzak Tricot Click Black
  Waardering:
  0%
   99,99
 4. Baninni Buikdrager Sacco Black
  Baninni Draagzak Sacco Prestigio Black
  Waardering:
  0%
   34,95
 5. Baninni Buikdrager Sacco Black
  Baninni Draagzak Sacco Zwart
  Waardering:
  0%
   34,95
 6. BeSafe Newborn Haven Sand – Forest
  BeSafe Newborn Haven Sand – Forest
  Waardering:
  0%
   109,00
 7. Besafe Babydraagzak Haven Cloud Leaf
  Besafe Babydraagzak Haven Cloud Leaf
  Waardering:
  0%
   149,00
 8. Besafe Babydraagzak Haven Night
  Besafe Babydraagzak Haven Night
  Waardering:
  0%
   139,00
 9. Besafe Babydraagzak Haven Peak Mesh
  Besafe Babydraagzak Haven Peak Mesh
  Waardering:
  0%
   149,00
 10. Verlaagde Prijs
  Cabino Draagzak Zwart
  Cabino Draagzak Zwart
  Waardering:
  0%
  Normaal  24,99 Voor  14,99
 11. Chicco Draagzak Easyfit Black Night
  Chicco Draagzak Easyfit Black Night
  Waardering:
  0%
   49,90
 12. Cybex Draagzak Maira Click Denim Blue
  Waardering:
  0%
   159,95
 13. Cybex Draagzak Maira Click Manhattan Grey
  Waardering:
  0%
   159,95
 14. Cybex Draagzak Maira Tie Denim Blue
  Waardering:
  0%
   159,95
 15. Cybex Draagzak Maira Tie Lavastone Black
  Waardering:
  0%
   159,95
 16. Cybex Draagzak Maira Tie Manhattan Grey
  Waardering:
  0%
   159,95
 17. Cybex Draagzak Yema Tie Koi
  Waardering:
  0%
   329,95
 18. Cybex Draagzak Yema Tie Platinum Soho Grey
  Cybex Draagzak Yema Tie Platinum Soho Grey
  Waardering:
  0%
   219,95

57 producten

Pagina

Een draagzak voor je baby gebruiken

Een baby is het liefst zo dicht mogelijk bij papa of mama. Negen maanden lang heeft je kindje veilig en warm in mama’s buik gezeten. Eenmaal op aarde kunnen de omstandigheden van buitenaf voor een hoop prikkels zorgen. Gelukkig is daar een hele handige oplossing voor, namelijk: een baby draagzak. Bij Baby & Tiener Megastore hebben we een groot aanbod aan ergonomische draagzakken en draagdoeken. Een draagzak kan zowel door papa als mama worden gedragen en zorgt ervoor dat je je kindje dicht op het lichaam kan dragen. De draagzak beschermt je kleintje tegen geluiden, weersomstandigheden en andere invloeden van buitenaf. Extra handig: door een draagzak te gebruiken, heb je beide handen vrij en kun je gemakkelijk de dagelijkse dingen blijven doen.

Handige tips die je kunt gebruiken bij een baby draagzak kopen

Bij Baby & Tiener Megastore weten wij dat het kopen van een draagzak niet altijd even eenvoudig is. Daarom hebben wij voor jou een handige checklist opgesteld die je kan helpen bij het kiezen van de juiste draagzak. Lees je mee?

Stap 1: ergonomische draagzak

Het lichaam van je kindje is volop in ontwikkeling. Het is daarom belangrijk dat je een draagzak kiest die je kindje optimaal ondersteunt. Een ergonomische draagzak zorgt ervoor dat je kindje een zogenoemde kikkerhouding aanneemt. Je kunt deze houding herkennen aan de beentjes die de M-positie aannemen.

Stap 2: kies je voor een draagzak voor op de buik, rug of heup?

Bepaal welke manier van dragen het beste bij je past. Je kunt een kindje dragen op de buik, rug of heup. Ga je voor een buik draagzak of liever voor een rug draagzak? Wist je trouwens dat wij ook 2 in 1 draagzakken verkopen? Deze baby draagzak kun je zowel op de buik als op de rug dragen, handig!

Stap 3: bepaal hoe lang je de draagzak wilt gaan gebruiken

Ga je de draagzak alleen in de eerste maanden na de geboorte gebruiken of zoek je een draagzak die je tot in de peutertijd kunt gebruiken? Dit zijn belangrijke factoren die bepalend zijn bij de keuze van een baby draagzak. De ene draagzak is namelijk meer geschikt voor grotere en zwaardere kindjes dan de ander.

Stap 4: een draagzak kopen betekent: passen en nog eens passen!

Verschillen jij en je partner veel qua lengte en lichaamsbouw? Neem dan eens een kijkje naar een verstelbare draagzak. Het is belangrijk dat jullie kiezen voor een draagzak die jullie beiden prettig vinden zitten. Je kunt kiezen voor een draagzak met een brede of smalle heupband, een draagzak met brede of smalle verstelbare schouderbanden of voor een draagzak met een verstevigde heupband. Door samen draagzakken te passen, ontdek je welke draagzak het beste bij jullie past.

Hulp bij een baby draagzak kopen

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de keuze van de juiste draagzak? Neem contact met ons op of bezoek onze uitgebreide draagzakken afdeling in Megastores Sliedrecht en Capelle a/d IJssel! Onze product experts staan graag voor je klaar en laten je zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van ergonomisch dragen. Bovendien kun je hier alle draagzakken bekijken en uitproberen! Je kunt in onze Megastores rekenen op een goede service en natuurlijk extra veel voordeel. Plan hier jouw bezoek!