Inklapbaar

Is de ruimte in huis beperkt of wordt de kinderstoel niet regelmatig gebruikt? Dan is een opvouwbare kinderstoel misschien wel wat voor jou. Veel opa’s en oma’s kiezen voor een opvouwbare kinderstoel. Dat is ook niet zo gek aangezien een opvouwbare kinderstoel dezelfde handige eigenschappen heeft als normale kinderstoel zonder dat deze permanent in huis hoeft te staan. Ontdek op deze pagina ons aanbod en vind de perfecte opvouwbare kinderstoel!

13 producten

 1. Cabino Opklapbare Kinderstoel Happy Zwart
  Cabino Opklapbare Kinderstoel Happy Zwart
  Waardering:
  0%
   39,99
 2. X Adventure Kinderstoel Nappa Taupe
  X Adventure Kinderstoel Nappa Taupe Outlet
  Waardering:
  0%
  Normaal  84,99 Voor  59,99
 3. X Adventure Kinderstoel Nappa Zwart
  X Adventure Kinderstoel Nappa Zwart
  Waardering:
  100%
  (1)
   84,99
 4. Cabino Opklapbare Kinderstoel Happy Grijs
  Cabino Opklapbare Kinderstoel Happy Grijs
  Waardering:
  0%
   39,99
 5. X Adventure Kinderstoel Nappa Grijs
  X Adventure Kinderstoel Nappa Grijs Outlet
  Waardering:
  0%
  Normaal  84,99 Voor  59,99
 6. X Adventure Kinderstoel Nappa Groen
  X Adventure Kinderstoel Nappa Groen Outlet
  Waardering:
  0%
  Normaal  84,99 Voor  59,99
 7. SALE
  Stokke® Clikk™ Kinderstoel Cloud Grey + Reistas
 8. SALE
  Stokke® Clikk™ Kinderstoel Sunny Coral + Reistas
 9. SALE
  Stokke® Clikk™ Kinderstoel White + Reistas
  Stokke® Clikk™ Kinderstoel White + Reistas
  Waardering:
  0%
   218,00

13 producten

Een opvouwbare kinderstoel staat nooit in de weg

Is de ruimte in huis beperkt of wordt de kinderstoel niet regelmatig gebruikt? Dan is een opvouwbare kinderstoel misschien wel wat voor jou. Veel opa’s en oma’s kiezen voor een opvouwbare kinderstoel. Dat is ook niet zo gek aangezien een opvouwbare kinderstoel dezelfde handige eigenschappen heeft als normale kinderstoel zonder dat deze permanent in huis hoeft te staan. Bovendien is een opvouwbare kinderstoel vaak licht in gewicht waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is. Ontdek hier ons aanbod en vind de perfecte opvouwbare kinderstoel!

Op zoek naar een kinderstoel die inklapbaar is?

Ben jij op zoek naar een kinderstoel die inklapbaar is? Dan ben je bij Baby & Tiener Megastore aan het juiste adres! Handig voor thuis, maar ook ideaal voor op reis. Of je nu op bezoek gaat of op reis bent, het is altijd prettig wanneer je je eigen opvouwbare kinderstoel kunt gebruiken. Vaak zijn inklapbare kinderstoelen voorzien van een handig uitschuifbaar dienblad. Zo kan je kindje lekker zelf eten en daarna spelen. Ideaal! Benieuwd naar ons aanbod? Selecteer jouw favoriete merk en scoor de opvouwbare kinderstoel die voldoet aan jouw wensen!

Een reis kinderstoel kopen

Heb jij een reis kinderstoel gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat de opvouwbare kinderstoel speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om de reis kinderstoel op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om de opvouwbare kinderstoel op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!