Wasmanden

Commodemandjes zijn tegenwoordig alles behalve saai! De opbergmand is vaak gemaakt van een mooie stof en mag zeker gezien worden! Wij plaatsen ‘m daarom het liefst op een mooie plek op de commode of op het wandrekje. In het commodemandje kun je bijvoorbeeld de favoriete verzorgingsproducten van je kleintje bewaren zodat je altijd alles bij de hand hebt. Daarnaast zijn commodemandjes erg handig om de lades van je commode netjes en overzichtelijk te houden. Benieuwd naar ons aanbod? Scroll dan snel verder en laat je inspireren!

9 producten

 1. Childhome Teddy Basket 25x20x20 Off White
  Childhome Teddy Basket 25x20x20 Off White
  Waardering:
  0%
   21,95
 2. Childhome Teddy Basket 30x30x30 Off White
  Childhome Teddy Basket 30x30x30 Off White
  Waardering:
  0%
   23,95
 3. Childhome Teddy Basket 40x40x40 Off White
  Childhome Teddy Basket 40x40x40 Off White
  Waardering:
  0%
   27,95
 4. Childhome Teddy Mand 25x20x20 Bruin
  Childhome Teddy Mand 25x20x20 Bruin
  Waardering:
  0%
   21,95
 5. Childhome Teddy Mand 30x30x30 Bruin
  Childhome Teddy Mand 30x30x30 Bruin
  Waardering:
  0%
   23,95
 6. Childhome Teddy Mand 40x40x40 Bruin
  Childhome Teddy Mand 40x40x40 Bruin
  Waardering:
  0%
   27,95
 7. Jollein Opbergmand Boucle Biscuit
  Jollein Opbergmand Boucle Biscuit
  Waardering:
  0%
   24,99
 8. Jollein Opbergmand Boucle Naturel
  Jollein Opbergmand Boucle Naturel
  Waardering:
  0%
   24,99

9 producten

Een commodemandje mag gezien worden!

Commodemandjes zijn tegenwoordig alles behalve saai! De opbergmand is vaak gemaakt van een mooie stof en mag zeker gezien worden! Wij plaatsen ‘m daarom het liefst op een mooie plek op de commode of op het wandrekje. In het commodemandje kun je bijvoorbeeld de favoriete verzorgingsproducten van je kleintje bewaren zodat je altijd alles bij de hand hebt. Daarnaast zijn commodemandjes erg handig om de lades van je commode netjes en overzichtelijk te houden.

Het leukste assortiment commodemandjes en opbergmanden vind je bij Baby & Tiener Megastore!

Geen enkele babykamer is hetzelfde. Daarom hebben wij met zorg een uitgebreid assortiment samengesteld met opbergmanden en commodemandjes. Aan iedere grootte, stijl en budget is gedacht, zodat je altijd een commodemandje vindt die bij de babykamer past. Ben jij benieuwd naar ons aanbod? Selecteer jouw favoriete merk en ontdek ons aanbod:

 • Little Dutch commodemandjes
 • Baby’s Only commodemandjes
 • Meyco commodemandjes
 • Jollein commodemandjes
 • Koeka commodemandjes

Een commodemandje voor je baby kopen

Heb jij een commodemandje gevonden die perfect past bij jouw babykamer? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is het commodemandje op voorraad en bestel je op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd. Zodat je het commodemandje de volgende dag al kunt gebruiken.

Wil je het commodemandje liever eerst in het echt bekijken? Kom dan eens langs en breng een bezoek aan één van onze Megastores. Ontdek hier ons ruime aanbod commodemandjes en opbergmanden en laat je inspireren door meer dan 85 verschillende babykamers die gestyled zijn volgens de laatste woontrends. Bovendien staan onze product experts graag voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van het perfecte commodemandje voor de babykamer.