Dekbedden

Vanaf twee jaar is het veilig en verantwoord om een dekbed te gebruiken voor je kindje. Je vindt op deze pagina verschillende soorten dekbedden. Aan ieder soort en maat is gedacht zodat je altijd een dekbed vindt dat bij jouw kinderkamer past. Benieuwd naar ons aanbod? Scroll dan snel verder en ontdek ons aanbod!

3 producten

3 producten

Vanaf wanneer gebruik je een kinderdekbed?

Een veelgestelde vraag in onze Megastores is vanaf welke leeftijd een kindje veilig onder een dekbed kan slapen. Wij raden aan om hiermee te wachten tot je kindje twee jaar is. Vanaf deze leeftijd is het veilig en verantwoord om een dekbed voor kinderen te gebruiken. Wel is het belangrijk dat je het bedje kort opmaakt zodat je kindje niet verstrikt kan raken onder de deken.

Hoe kies ik een geschikt kinderdekbed?

Wij kunnen ons voorstellen dat het kiezen van een kinderdekbed niet altijd even makkelijk is. Om je hierbij te helpen, hebben wij een handig stappenplan opgesteld die kan helpen bij de keuze van een dekbed voor je kind. Lees je mee?

Stap 1: bepaal de afmeting

Gaat je kindje slapen in een peuterbedje of in een eenpersoonsbed? De afmeting van een peuterdekbed is 120 x 140/150 cm en van een eenpersoonsdekbed is 140 x 200 cm. Bekijk hier ons aanbod:

  • Peuterdekbedden
  • Eenpersoonsdekbedden

Stap 2: kies het materiaal

Je vindt in onze webshop verschillende typen dekbedden: dons, katoen of synthetisch. Is het vaak erg koud in de kinderkamer? Neem dan een kijkje naar een donzen dekbed. In tegenstelling tot katoen en synthetisch, kun je donzen dekbedden niet wassen. Bovendien zijn katoenen en synthetische dekbedden lichter en ventileren goed waardoor het niet snel te warm wordt onder de deken.

Stap 3: kies een mooi dekbedovertrek

Nu de keuze voor een dekbed is gemaakt, rest het leukste onderdeel van een nieuwe kinderkamer, namelijk het kiezen van een dekbedovertrek. Met een mooi dekbedovertrek maak je de kinderkamer persoonlijk en uniek. Benieuwd naar ons assortiment? Klik hier!

Kinder dekbed kopen

Heb jij het perfecte dekbed voor je kind gevonden? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is de bestelling voorradig en bestel je op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd. Zodat je het bed de volgende dag al kunt opmaken met het nieuwe dekbed.

Twijfel je of kun je wat advies gebruiken over het juiste dekbed voor jouw kind? Kom dan eens langs en breng een bezoek aan één van onze Megastores of neem contact met ons op. Onze product experts graag voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van het perfecte dekbed voor jouw kind.