Flessen & accessoires

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om je kindje een flesje te geven. Ons assortiment varieert van diverse soorten drinkflesjes en flesspenen tot flesverwarmers en melkpoederdoosjes. Met een ruime keuze aan topmerken en flesvoeding producten voor elk budget, is er altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen. Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Scroll snel verder en laat je inspireren!

132 producten

Pagina
 1. Difrax Papspeen Breed XL 2 Stuks
  Waardering:
  0%
  € 6,99
 2. Difrax S-Fles Smal 250ml Woezel en Pip
  Waardering:
  0%
  € 11,99
 3. Difrax Handgrepen S-Fles Klein 2st
  Waardering:
  0%
  € 5,49
 4. Dr. Brown's Flessenborstel Siliconen Blauw
  Waardering:
  0%
  € 7,99
 5. AVENT Flesspeen Airflex 1m+
  Waardering:
  0%
  € 4,85
 6. AVENT Flesspeen Airflex 3m+
  Waardering:
  0%
  € 5,99
 7. Difrax S-Fles 250 ml
  Waardering:
  0%
  € 10,99
 8. Difrax soft flesspeen kers S 2st
  Waardering:
  0%
  € 5,49
 9. Difrax soft flesspeen breed L 2st
  Waardering:
  0%
  € 5,99
 10. Difrax soft flesspeen breed S 2st
  Waardering:
  0%
  € 5,99
 11. Difrax soft flesspeen kers L 2st
  Waardering:
  0%
  € 5,49
 12. Difrax soft flesspeen kers M 2st
  Waardering:
  0%
  € 5,49

132 producten

Pagina

Bij Baby & Tiener Megastore vind je alles voor de flesvoeding van je baby!

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om je kindje een flesje te geven. Ons assortiment varieert van diverse soorten drinkflesjes en flesspenen tot flesverwarmers en melkpoederdoosjes. Met een ruime keuze aan topmerken en flesvoeding producten voor elk budget, is er altijd wel iets dat aansluit bij jouw wensen. Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Klik op jouw favoriete productgroep en laat je inspireren door ons aanbod!

Baby flessen online kopen

Baby flessen bestel je veilig en eenvoudig online. Is het product voorradig en bestel je op werkdagen voor 15:00? Dan zorgen wij dat je het de volgende dag in huis hebt!

Wil je de baby fles liever eerst in het echt bekijken of uitproberen? Kom dan eens langs en bezoek een van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Ontdek hier ons grote assortiment baby flessen. Bovendien staan onze product experts graag voor je klaar en laten je zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van flesvoeding voor je baby. Je kunt in onze Megastores rekenen op deskundig advies en uiteraard extra voordeel!