Kinderwagen

Bij Baby & Tiener Megastore vind je de kinderwagen die bij jou past! Het uitgebreide assortiment kinderwagens bestaat uit wagens van onder andere de topmerken Cybex, Joolz, Stokke, Babyzen, X Adventure en nog veel meer. Klik op de productcategorie met kinderwagens waar jij naar op zoek bent of bekijk alle kinderwagens!

Alle kinderwagens   2 in 1 kinderwagen    3 in 1 kinderwagen Tweeling kinderwagen    Duo kinderwagen   Kinderwagen accessoires

Een kinderwagen kiezen die bij jou past

Bij Baby & Tiener Megastore hebben wij een ruim assortiment aan kinderwagens! Alle kinderwagens worden geleverd met een frame, een reiswieg en een zitje. Alle wagens kunnen worden gebruikt vanaf de geboorte van jouw kindje tot een leeftijd van ongeveer 3 jaar. 

Er is keuze uit verschillende modellen kinderwagens, met elk zijn eigen unieke en praktische eigenschappen. De soorten die je vindt in ons assortiment zijn een 2 in 1, 3 in 1, tweeling of een duo kinderwagen. Om duidelijk op een rijtje te zetten wat het verschil is tussen de verschillende kinderwagens hebben wij het hieronder voor jou uitgelegd. 

Een 2 in 1 kinderwagen

Een 2 in 1 kinderwagen is het meest voorkomend en bestaat uit een frame, een reiswieg en een zitje. Dankzij de reiswieg kun je de kinderwagen vanaf de geboorte van je kindje gebruiken. Zodra jouw kindje zelfstandig kan zitten kan je het zitje op het frame plaatsen. Wij verkopen ook complete sets met handige accessoires zoals een regenhoes, bekerhouder of bijvoorbeeld autostoel adapters. Uiteraard kan je ook bijpassende accessoires los bijbestellen.

Een 3 in 1 kinderwagen

De kinderwagen 3 in 1 is een perfecte optie voor ouders die veel met de auto onderweg zijn. De 3 in 1 wagen wordt geleverd met een frame, autostoel, reiswieg en een zitje. Wil je snel schakelen van de auto naar de kinderwagen? Dan is het handig om een Isofix base mee te bestellen. Zo kun je het groep 0 autostoeltje veilig installeren in de auto. In ons assortiment vind je ook complete sets met eens base erbij. Zo ben je in één keer klaar!

Een tweeling kinderwagen

Ben je in verwachting van een tweeling? Dan is een tweeling kinderwagen echt een musthave! Deze set bestaat altijd uit een frame met twee reiswiegjes en twee zitjes.

Wil je een wagen voor jou tweeling als 3 in 1 gebruiken? Handig om te weten is dat je dan een groep 0 autostoel, autostoel adapters en eventueel een base nodig hebt.

Een duo kinderwagen

Een duo kinderwagen is ideaal voor als je kindjes hebt van twee verschillende leeftijden. Dit is perfect voor als je met beide kindjes op pad gaat! In een duo wagen zitten jouw kindjes achter elkaar of naast elkaar en hoef je maar één wandelwagen te besturen. Uiteraard kun je een deze ook ombouwen naar een tweeling wagen. 

Alle populaire merken op een rij

Bij ons vind je een uitgebreide collectie met veel verschillende merken in verschillende prijsklassen. Ga je voor een uniek fashion design, een licht frame, een complete wagen met handige accessoires of ben je benieuwd welke merken er zijn?

De merken die wij verkopen zijn:

Kinderwagen testen op onze testbaan

Vindt je de keuze voor de juiste kinderwagen lastig en wil je alle modellen liever eens in het echt komen bekijken en uittesten? Kom dan langs in onze Megastore in Sliedrecht om op het testparcours alle kinderwagens uit te proberen! Zo ben je er zeker van dat hij voldoet aan al jouw verwachtingen. Door de verschillende ondergronden waar je over heen kan rijden kan je zelf ervaren of jij de kinderwagen fijn en comfortabel kan besturen.

In de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel kan je alle kinderwagens uitgebreid bekijken. Ook staan onze product experts hier voor je klaar om persoonlijk adviest te geven bij het uitzoeken van jouw ideale kinderwagen!