Wieg

De wieg is voor de eerste paar maanden een musthave! Het is superfijn voor de nachtelijke voedingen en het geeft jouw baby een geborgen gevoel. Het geborgen gevoel is belangrijk voor jouw kindje om tot rust te komen. Wij helpen jou graag om een baby bed te kiezen die bij jou past! Bekijk onze collectie online of in één van onze Megastores.

40 producten

Pagina
 1. Soozly Wiegje Grijs
  Waardering:
  0%
  € 79,95
 2. Cabino Wieg Betsy Gold
  Waardering:
  0%
  € 349,00
 3. Aanschuifwieg Co Sleeper Denim
  Waardering:
  0%
  € 79,95
 4. Stokke® Wiegje Sleepi™ Mini Natural
  Waardering:
  0%
  € 429,00
 5. Stokke® Sleepi™ Mini White
  Waardering:
  0%
  € 429,00
 6. Childhome Bedkant Wiegje Wit + Wielen
  Waardering:
  0%
  € 185,00
 7. Stokke® Wiegje Sleepi™ Mini Hazy Grey
  Waardering:
  0%
  € 429,00
 8. Leander Classic Wiegje White Compleet
  Waardering:
  0%
  € 333,00
 9. Baninni Wiegje Nocchio White
  Waardering:
  0%
  € 119,00
 10. Baninni Wiegje Nocchio Mint
  Waardering:
  0%
  € 119,00
 11. Tutti Bambini Co Sleeper Cozee Oak Charcoal
  Waardering:
  0%

  Vanaf € 229,00

  Aan € 280,00

 12. Tutti Bambini Co Sleeper Cozee Oak Silver
  Waardering:
  0%

  Vanaf € 229,00

  Aan € 280,00

 13. Chicco Co Sleeper Next2Me Sand
  Waardering:
  0%
  € 159,90
 14. Chicco Co Sleeper Next2Me Grey
  Waardering:
  0%
  € 159,90
 15. Moses Mand Naturel + Matras + Jersey Hoes Ecru
  Waardering:
  0%
  € 109,00
 16. Moses Mand Naturel + Matras + Jersey Hoes Grijs
  Waardering:
  0%
  € 109,00
 17. Moses Mand Naturel + Matras + Jersey Hoes Marin
  Waardering:
  0%
  € 109,00
 18. Moses Mand Raffia + Matras + Jersey Hoes Grijs
  Waardering:
  0%
  € 119,00
 19. Moses Mand Raffia + Matras + Jersey Hoes Leopard
  Waardering:
  0%
  € 119,00
 20. Moses Mand Raffia + Matras + Jersey Hoes Hartjes
  Waardering:
  0%
  € 119,00

40 producten

Pagina

Baby wieg kopen

Ben jij bezig met jouw baby checklist en wil jij een wieg kopen? De baby wieg is een echte musthave! Wij adviseren om maximaal 2 maanden van de voren alle baby spullen aan te schaffen, zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Het kopen van het juiste baby bedje is dan ook heel belangrijk. Wij hebben alle soorten even op een rij gezet:

Baby wieg
De eerste maanden is het van belang dat jouw baby tot rust komt. De baby wieg geeft jouw baby een geborgen gevoel en zo ligt jouw kindje altijd dichtbij jou. Dankzij de vaak bredere spijlen kun je, jouw kindje ten alle tijden in de gaten houden en dit zorgt voor een optimale ventilatie.

Co sleeper
In de eerste paar maanden geeft je nog veel nachtelijke voedingen. Hierbij is het fijn dat je, jouw kleintje zonder moeite kunt voeden. Dan is de co sleeper de perfecte optie! Dit is een wieg aan het bed. Deze schuif je naast jullie bed en zorgt ervoor dat je makkelijk kunt schakelen.

Electrische wieg
Het troosten gaat nog makkelijker met een elektrische wieg. Naast de bewegende wiegfuncties is het ook vaak voorzien van diverse rustgevende geluiden. Alles om jouw baby helemaal tot rust te laten komen!

Hangende wieg
De trendy hangende wieg ziet er heel leuk uit in de slaapkamer of bijvoorbeeld de woonkamer. Je kunt met dit bedje jouw baby zelf wiegen en troosten.

Wiegmatras kiezen

De standaardafmetingen voor een wiegmatras is 40 x 80 cm. Bij sommige wiegjes kan het zijn dat het matras groter is of een andere vorm heeft.  Zodra de afmeting is bepaald, is het heel belangrijk dat je kiest voor wat voor materiaal matras je wilt gaan. Dit is heel bepalend voor een optimale ventilatie in de wieg.

Een koudschuim wiegmatras zorg voor optimale ventilatie en het juiste comfort. Het matras past zich aan, aan de lichaamsvorm van jouw baby en zorgt voor een juiste vering.

Polyether matras is een van de meest populaire baby matrassen. Het polyether wiegmatras is vaak anti-allergeen en zeer geschikt voor baby’s.

Advies nodig bij het kiezen van een juiste matras voor de wieg? Bij Baby & Tiener Megastore helpen wij jou graag!

Het wiegje opmaken

Het wiegje geeft jouw kindje een fijn gevoel en de omgeving is hier ook zeker belangrijk. Je kunt het leuk opmaken met een wiegdeken, wieglakentjes of een hemeltje. Een hemeltje zorgt voor een geborgen gevoel.

Wist je dat je de wiegdeken ook kunt gebruiken in de reiswieg van de kinderwagen? Dit zorgt ervoor dat je de dekentjes langer kunt gebruiken! Zodra jouw kindje groot genoeg is en jij eraan toe bent kun je van een klein wiegje overgaan naar een ledikant.

Wil je de soorten wiegjes in het echt bekijken en jouw checklist compleet maken? Kom gezellig shoppen in één van onze Baby & Tiener winkels. Wij helpen jou graag om de baby checklist compleet te maken!