Onderdelen 1 tot 72 van totaal 144

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 144

Slaapzakken

Heerlijk warme slaapzak: baby

Het kan een hele uitdaging zijn om uw baby warm te houden. Dit geldt tijdens de winterdagen, maar zeker ook gedurende andere seizoenen. Een slaapzak is daarvoor ideaal. Een slaapzak voor een baby is zacht, biedt voldoende vrijheid om lekker te trappelen en zit altijd goed om uw baby heen, in tegenstelling tot dekentjes die weg kunnen glijden.

Een slaapzak voor de baby is onmisbaar voor een goede nachtrust, zowel voor baby's als voor ouders. Voor een mooie warme slaapzak bent u bij Baby & Tiener aan het juiste adres. Baby & Tiener is dé speciaalzaak op het gebied van producten voor kinderen van alle leeftijden. U kunt onze winkels in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel bezoeken, maar bent natuurlijk ook van harte welkom in onze webshop.

Veel merken slaapzakken voor baby's

De ene slaapzak is de andere niet, net zoals de ene baby de andere niet is. Daarom biedt Baby & Tiener u volop keuze. Dat begint al bij een breed assortiment met veel topmerken. Kiest u bijvoorbeeld voor Anel of Baby Boum? Of spreken Childhome, Liberty Lama, Puckababy, Panda of Little Blond u misschien meer aan? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u kunt erop rekenen dat de gewenste slaapzak verkrijgbaar is in onze webshop.

Het kan natuurlijk ook zijn dat het merk voor u veel minder belangrijk is. Daarom bieden we u ook de mogelijkheid om te sorteren op budget of kleur. Er is al een slaapzak voor uw baby voor minder dan €10! Ook aan kleuren geen gebrek: van antraciet tot lime en van ecru tot blauw.

Gemakkelijk en snel in huis

Een bezoekje aan de webshop is zo gepiept; u ziet in een handomdraai de volledige collectie en kunt zo uw keuze maken. Bekijk ook direct even onze andere producten en aanbiedingen. Als u namelijk voor meer dan €99,99 bestelt, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Plaatst u uw bestelling voor 15:00, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al afgeleverd wordt.

Houdt u van extra aanbiedingen? Vergeet dan niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte van alle acties, als het gaat om een slaapzak voor uw baby, maar natuurlijk ook voor wat betreft alle andere producten!