Luieremmers

Een luieremmer is een echte baby musthave die thuis niet mag ontbreken bij de geboorte van de baby. Een luieremmer is speciaal ontworpen om gebruikte luiers gemakkelijk en veilig weg te gooien. Niet geheel onbelangrijk: een luieremmer voorkomt de verspreiding van nare geurtjes, waardoor je deze gemakkelijk in de babykamer kunt laten staan. Scroll snel verder en ontdek ons assortiment!

33 producten

Pagina

33 producten

Pagina

Een luieremmer tegen nare geurtjes

Je hebt ‘m vast al gespot op het baby uitzetlijstje: de luieremmer. Dat is niet onterecht, want een luieremmer is een echte baby musthave waar je veel plezier van zult hebben. Zoals de naam al doet vermoeden, gebruik je de luieremmer om gebruikte luiers veilig en gemakkelijk weg te gooien. Vanwege het speciale ontwerp, voorkomt de luieremmer verspreiding van nare geurtjes. Ideaal, want hierdoor kun je de luieremmer prima in de babykamer laten staan zonder dat dit onhygiënisch is.

Een luieremmer scoor je bij Baby & Tiener Megastore!

Op deze pagina vind je verschillende soorten luieremmers. Aan ieder merk, stijl en budget is gedacht zodat je altijd een luieremmer vindt die bij je past. Ga je voor een luieremmer met deksel, een luieremmer met navulcassettes of een luchtafsluitende luieremmer? Welke luieremmer je ook zoekt, je vindt het bij Baby & Tiener Megastore. Selecteer jouw favoriete merk en scoor de luieremmer die het beste aansluit op jouw wensen!

Een luieremmer kopen

Heb jij de perfecte luieremmer voor de babykamer gevonden? Bestel dan veilig en gemakkelijk online. Is de luieremmer voorradig en plaats je de bestelling op werkdagen voor 15:00? Dan zorgen wij dat de luieremmer dezelfde dag nog wordt verstuurd!

Wil je de luieremmer liever eerst in het echt bekijken? Kom dan eens langs en breng een bezoek aan onze Megastore in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze product experts staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van de juiste luieremmer voor je baby. Bovendien vind je hier de mooiste shop-in-shops van Bébé-Jou, Luma, Korbell en nog veel meer topmerken! Echt de moeite waard dus! Klik hier voor onze contactgegevens zodat je een bezoek kunt inplannen!